Çamaşır ve Kurutma Makineleri Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kullananlar

ecemzkan

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
6
0
29
Kızlar merhaba. Öncelikle kurutma makinesi almayı düşündüm ama fiyatlarına baktım A sınıfı olanlar 1000 küsür lira. Sonra dedim acaba kurutmalı çamaşır makinesi fiyatları nasıldır baktım onlar da 1600-2000 arası. Açıkçası daha mantıklı geldi kurutmalı çamaşır makinesi almak. O yüzden de size sormak istedim. Kurutmalı çamaşır makinesinin iyi yanları, kötü yanları nedir ? Hangi marka daha iyidir ?

merhaba.
ben 1,5 ay önce kurutmalı çamaşır makinesi aldım. Epey bir araştırdıktan sonra lg nin 9 kg yıkama 6 kg kurutma yapabilen makinesini 2500 tl ye aldım. servis ertesi gün gelip kurdu. kullanımı kolay. performansı iyi. Ben memnun kaldım. Hele şu yağmurlar başlayınca iyi ki almışım diyorum. Başka sormak istediğin bir şey varsa açıklayabilirim.

ikili makinalarda koku olayın yaşanıyormuş , ve siyahları yıkayıp ardından beyazları atınca siyahların tozu beyaza yapışıyormuş ve tam kurutma sağlamıyormuş diye okumuştum ,benim zaten çamaşır makinam vardı evladiyelik 13 yıldır süper performans nazar değmesin kurutmayı ayrı aldım

koku sorunu ilk başlarda vardı ancak kullandıkça geçiyor. renkli yıkadıktan sonra beyazlarda falan sıkıntı yaşamadım. ayrıca isterseniz güneşte kurumuşcasına kupkuru çıkarıyor ancak tabi bayağı bir kırıştırıyor o zaman. ben hafif nemli modda kullanıyorum, ve çok memnunum.

Benim yerim yoktu.iyiki yokmuş. aeg lavamat 9 kg yıkama 7 kg kurutma kullanıyorum 1 yıl oldu sanırım.markayı duyunca beğenmiyor çoğu gülüp geçiyorum.hayatımda yaptığım en güzel şey.nette çook araştırdım.koku yaşamadım.kırışıklık kurutma süresine bağlı.zaten 1600 devir sıkıyor. azsa 45 dk veya çoksa 1 saatlik kurutma giyilebilir seviyede.benim makinem de kırışık açma programı da var.eğer kuruttuktan sonra evde değilsem veya unuttuysam ona basıyorum.kötü yan derseniz toz biriktiren hazne yok.lastik kenarına biriktiriyor ,çamaşır üstünde kalmadı daha.renkli tortu kaldıysa şüphe varsa temizleme tuşuna basılı tutunca kendi temizliyor☺

X