- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
-
- Konu Sahibi KisaSamsun
canım hala memnun musun koku yapmıyor mu? ben de koku yorumlarından dolayı cok tereddüt ediyorum da.. 3 saatten daha az sürede kurutma programı var mı? bir de 15 dk kısa programı olmadığı için emin olamıyorum 30 dk da tatmin ediyor mu? umarım hemen cevaplarsın çünkü büyük ihtimal yarın makina alıyorum :)
Ay içim rahatladı çok teşekkür ederim cevabın için, ben de o modeli alıyorum yarın ozaman!
Aslında boschunkini istiyordum ama sadece 7/4 kg var, o da bana az gibi geldi. Peki yumuşatıcıyı biraz fazla koysak o kokuyu bastırmaz mı acaba?
Makinayi aldik simdi evde gelmesini bekliyorum insallah bizde cok memnun kaliriz. Kullaninca yorumlarimi yazarim. Verdigin samimi cevaplardan dolayi cok tesekkur ederimAşırı geç cevap verdim biraz amaAlıntı yapmayınca bildirim gelmedi bana..
Ben yumuşatıcı da koyarak yıkamıştım havluları fark etmedi. Daha da fazla koyarak bilemicem.
Çok araştırdım bende bosh u hiç düşünmedim sevmiyorum niyeyse o markayı :)
Aeg mi diye düşündüm bi ara ama o da yıkama kurutma 6 ile 8 saat sürdüğünü okudum oha dedim o kdr da değilGerçekten de öyle mi bilmiyorum..
Vestel mi dedim.. Renginden dolayı sonra vazgeçtim ondan da. En son işte LG olsun dedim. Sevdiğim güvendiğim bi marka. İnşallah iyi çıkar umuduyla :) Ve öyle De oldu. Çok korktum çamaşırlar çeker mi, tamamen kurutmaz mı, çok pis kokar mı acaba falan diye. Öyle yorumlar çok okudum çünkü. Ama şansıma iyi çıktı. Sende alırsan eğer memnun kalırsın inşallah..
Az
Makinayi aldik simdi evde gelmesini bekliyorum insallah bizde cok memnun kaliriz. Kullaninca yorumlarimi yazarim. Verdigin samimi cevaplardan dolayi cok tesekkur ederim
Eveeet dayanamadım hemen iki denememi anlatayım dedim. LG F14A8RDS5 bu makineyi diğer serisiyle karıştırmayın! Aldığıma çok ama çoook memnun kaldım. Yıkama ve kurutma toplamda 2:38 saat sürdü. Bu durum tabi attığınız çamaşırın kilosuna seçtiğiniz programa göre değişebilir. Ben pamuklu program ve zaman tasarrufunu, kurutma olarak da en kuru olanı seçtim. Gerçekten çamaşırlar kupkuru ve kokusuz çıktı. Katlayıp kaldırdık dolaba direkt, inanamadım.
2. denemem ise buharla tazelemeydi. 2 gömlek 1 de tshirtü attım, zaten en fazla 3 parça atın diyor, 25 dk da günün tüm koku ve kırışıklıklarından arınmış olarak çıktı. Gerçekten çok iyi bir makine alacaklara tavsiye ederim.
Eksi yanlarını sorarsanız beklediğimden sesli çıktı ama rahatsız etmiyor. kurutma sırasında danzeedin de dediği gibi makine kokuyor. Kullandığım yumuşatıcıdan kokuya dair eser kalmıyor.
Tabi sadece 2 denemeye dayanarak yazdım memnuniyetimi, ama ilerleyen zamanlarda farklı bir durum oluşursa yine yazarım buraya.