Arkadaslar gecen kış buyuk oğlum brokopnomoni oldu astim ilaci kullaniyoruz . Cok sık hasta oluyor ve doktor evde camasir kurutma diyor benim balkonlar kapalı kullanmadigim odalara seriyorum o da kurumak bilmiyor çamaşır da bitmiyor annem kurutma makinası al diye tutturdu. Ama okadar cok esyam var ki bi de onu eklemek istemiyorum, tasinirsam koyacak yer bulur muyum falan falan. Tabi işin maddi boyutu da var . Eşim zaten tek maasla gecim derdinde ama oglumun sagligi zaman tasarrufu bu da onemli. . Bu zamana kadar annem ne dese çıktı o dedikten bi sure sonra basimiza işler gelince yaptik onceden söylediklerini.
Nys ben de acaba kullandığım çamaşır mak ile kurutmali bir çamaşır mak.ni takas mi etsem diye düşündüm.
Kurutmali çamaşır makinesi çabuk bozulur mu kullanisli mi onerebileceginiz var mi ya da baska tavsiyeniz? Elektrik faturasina nekadar etkisi var bi de ?
Simdiden Teşekkürler. .
Bende malesef evde kırutuyorum ve oğlum gecen sene ıkıkere bronsıt oldu bu sene şöyle yapıyorum. Salonu kullanmıyorum çamaşırlığa asıp camlarıda açıyorum kapısını kapatıyorum soğuk gelmesin diye kapının oraya baddanıye koyuyorum sabahtan aksama kadar öyle kalıyor aksam camı kapatıyorum sabah geri acıyorum ıkı gunde kuruyor
Bende malesef evde kırutuyorum ve oğlum gecen sene ıkıkere bronsıt oldu bu sene şöyle yapıyorum. Salonu kullanmıyorum çamaşırlığa asıp camlarıda açıyorum kapısını kapatıyorum soğuk gelmesin diye kapının oraya baddanıye koyuyorum sabahtan aksama kadar öyle kalıyor aksam camı kapatıyorum sabah geri acıyorum ıkı gunde kuruyor
Kurutmalı makinadan memnun olan görmedim, gerçi çok kullanan da görmedim.
Çamaşırlarınız ve faturanız için ayrı bir makina almanızda yarar var.
Özellikle ısı pompalıların faturaya etkisi belli olmuyor bile, çamaşırları da çok yıpratmıyor, tabii fiyatları biraz yüksek.