Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar bir süredir kurutma makinesi almak istiyorum. Herhangi bir marka model önerisi olan var mı Arçelik ve bosch öncelikli ama diğer markalara da açığım
Beko KM 1210 12 KĞ A++ ENERJİLİ ISI POMPALI KURUTMA MAKİNASI yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Memnunum çekme sünme yırtma aşırı kırıştırması yok .çamasır makınasıyla sesi aynı çoğu kurutma komşuları çok rahatsız ediyormuş üst kat komşum gece çalıştıramıyor mesela apartmanı yıkıyor benımkını hıc duymadıklarını söylüyorlar eski evde de hıc duyuyoruz diyen olmadı . 12 kilo aldım çünkü makınam 10 kg — bana 9 yeter dediler ama ben rahat rahat hızlı kurusun kırıştırmasın die büyük aldım aynende öyle oldu 1,5 saatte kurutuyor enerji elektrıge 25 tl fark attı