Çamaşır ve Kurutma Makineleri Kurutma makinem kurutmuyor :(

mavvmavv

umudum var...
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
653
436
133
40
Merhaba arkadaslar,
Evde kedimin tuyleriyle basa cikamayinca gitiim boschtan kurutma makinesi aldim, orta halli bi modeli 4 serisi diye geciyor.
Bugun yatak ortumu yikadim ve 1000devirde sıktırdım sonrasina kurutmaya attim pamuklu dolaba kaldir ekstra kuru diye bir secenek vardi onu sectim ama ortumu sermek durumunda kaldim cunku nemli bildiginiz

Yani normali mi bu yoksa makinemde mi sorun var bilmiyorum. Sizinkiler kuru mu cikiyor makineden?
Simdiden tesekkur ederim.

Makinenin modelini tam yazar mısınız?
Merak ettim.

Dolap kuruluğu ve ekstra kuru ayrı seçenek olmalı diye düşünüyorum.
Dolap kuruluğu hafif nemli bırakır.
Ekstra kuru, kuru çıkartır.

Makinenin modelini tam yazar mısınız?
Merak ettim.

Dolap kuruluğu ve ekstra kuru ayrı seçenek olmalı diye düşünüyorum.
Dolap kuruluğu hafif nemli bırakır.
Ekstra kuru, kuru çıkartır.
siz hangisini kullaniyorsunuz? Bende almak istiyorum ama bir turlu karar veremiyorum. Kedilerimiz var, tüy sorununa cozum oluyor mu.9

siz hangisini kullaniyorsunuz? Bende almak istiyorum ama bir turlu karar veremiyorum. Kedilerimiz var, tüy sorununa cozum oluyor mu.9

Ben electrolux 1697mdw kullanıyorum.
Memmunum.

Nasıl çözüm bekliyorsunuz.
Tüy bırakmaması adına mi yoksa kurutma açısından mi?

her ikisi de mumkunse

Yani ben memnunum.
Öneririm de.

Fakat bu konuda bazı ürünlere ayrı program koyuyorlar. Evcil hayvanlari olanlara yönelik, araştırırken rastladim diye hatırlıyorum.

Bir bakarsınız yine de.

Media markta falan sorun. Yardımcı olurlar.

Bana soracaginiz bir sey olursa cevaplarim yine de.

cok tesekkurler. Sizinkinin markasi neydi?

tek basina kurutma makinasi almak mi hem camasir yıkayıp hem kurutandan mi almali peki?

Aslında ayrı almak en iyisi.
Ama yer ve maliyet sıkıntısı yüzünden bir arada almakta kötü değil.
Ancak ikili alınacaksa dediğim markalar dışında asla. Yani bana göre asla :))

Yoksa solo kurutmalilarda lg de falan da iyileri vardır muhakkak.

simdilik camasir makinam var ama 6 yillik. Biraz daha sabredip bozulunca ikisni birarada mi aradan cikarsam diye dusunuyorum. Cok faydalandim sizden tesekkur ederim

simdilik camasir makinam var ama 6 yillik. Biraz daha sabredip bozulunca ikisni birarada mi aradan cikarsam diye dusunuyorum. Cok faydalandim sizden tesekkur ederim

İdare ediyorsa bir şey diyemem tabi.
Alacağınız zaman tekrar yardımcı olurum :)
Rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…