Kurutma makinası kullanan var mı ?

Wunsch

Aşk Her Daim AŞK
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
2.259
1
156
Diğer
Merhaba ;
üç kişilik bi aileyiz ama küçük bebeğim olduğu için çok çamaşırım oluyor hemen hemen 2

gunde bi makina açıyorum kurutma problemim var bu yüzden Bosch marka kurutma makinası

almak istiyorum ama B sınıfı enerji tasaru nasıl olur arkadaşlar bide çamaşıra zararı varmı ?.

Bu konuda bana yardımcı olurmusun şimdiden teşekkür ederim a.s.

kurutma makinası kullanıyorum. gerçekten her eve lazım diyebilirim. 1 saat içinde mükemmel kurutuyor. özellikle kış için çok iyi..

çamaşırları zaman içinde deforme ettiği söyleniyor. bir de kuruttuktan sonra makinanın kapağında çok fazla tüy topluyorum. bir tanıdığım "çamaşırları gram olarak eksiltiyor, deforme ediyor" demişti. ama bilemiyorum bilmiyorumkismile

Teşekkür ederim arkadaşlar a.s.
Peki hangi markalarını önerirsiniz ? başka kullanna yokmu acaba ? enerji ile ilgili ne söylebilirsin arkadaşlar?

teşekkür ederim arkadaşlar a.s.
Peki hangi markalarını önerirsiniz ? Başka kullanna yokmu acaba ? Enerji ile ilgili ne söylebilirsin arkadaşlar?

benim içinde özelllikle kışın çamaşır kurutmak başlı başına bi sorun.... Almak istiyorum ama elektrik faturası beni düşündürüyor. Ayda 100 150 ödüyorum faturaya bana bi akıl verirmisiniz bide hamgi markayı tavsiye edersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…