• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kurumuş, Yıpranmış, Zarar Görmüş, Yanmış, İnce Telli Saçlılar Buraya

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

aburcuburcuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
70
3
36
Ankara
Kimya mühendisi bir arkadaşımın önerisini sizlerle paylaşmak isterim ben 1 hafta içerisin de faydasını gördüm...

MALZEMELER: Markası mühim değil herhangi bir; TUZSUZ (Sodyumsuz) şampuan ve doğum kontrol hapı bize gerekli olan malzemeler...

sodyumsuz şampuanlar genellikle 250 ml gramlık şişelerde satılır bunun içerisine 6 adet ezilmiş doğum kontrol hapı atıyoruz ama ben 1 paketin tamımını kullandım :)) bu hapları toz haline getirip tuzsuz şampuanımızın içerisine atıyoruz ve fermante olması için 10 gün bekliyoruz aklımıza geldikçe yani 3 -4 günde bir şişeyi çalkalamayı unutmuyoruz, ve bu şampuanı güneş ışığına maruz bırakmıyoruz. saçımı bu şampuanla 2 sefer yıkıyoruz ve saç köpürdükten sonra kafa derine hafif masaj yapıp köpüğün her seferinde 1 dakika boyunca saçımızda kalmasını sağlıyoruz yıkama işlemi sonrasında kulanmış olduğunuz saç kreminizi saç diplerine temas ettirmeden durulayıp çıkıyoruz, saç kremi kullanmak çok elzem değil ben kullanmak istemeyenler kullanmaya bilirler. deneyin ve dua edin :)

Not: Şampuanımız unisex tir. Erkekler de kullanabilirler...

Back