Kurumuş Kan Lekesi

de_niz

Yol arkadaşım
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
5.477
95
163
Kızlar çarşaftaki kurumuş kan lekesini nasıl çıkartabilirim_?

Kızlar çarşaftaki kurumuş kan lekesini nasıl çıkartabilirim_?

çarşaf beyaz ise çamaşır suyu ile ,renkli ise renkliler için leke çıkarıcı ile ..piyasada bir ton bunun için deterjan var ,bakınız reklamlara ,kahve çimen kan lekeleri ile ilgili hergün bir dünya reklam yayınlanıyor ..bu kadar kolay ..

kurumuş kan lekesinin düşmanı sıcak sudur sakın çok sıcak suyla yıkamayın. soğuk su ve sıvı bulaşık deterjanı çıkarır die düşünüorum. olmazsa eczaneden oksijenli su alıp onunla deneyebilirsiniz...

1 defada çıkartamıyorsan çarşafınada zarar vermemek için 2 - 3 yıkamadan sonra zaten çıkar.

Son düzenleme:
kanlı bır donemden cıktım
renklı renksız beyaz acık renklı ne varsa hepsını yuksek ısıda kosla ıle yıkadık
bazılarından cıkmadı o yuzden onlarıda cope salladık

saf alkol çıkarabilir diye düşündüm bende de aynı durum var çamaşır asprini denicem çıkarsa yazarım sanada

Soğuk suya bastır beklesin kovada.Sonra çitile biraz deterjanla ve çamaşır makinesine at yıkansın bişeyi kalmaz :81:

Defalarca yıkadım ve her defasında da leke çıkarıcı kullanırım ama banamısın demiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…