• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurumayan koltuklarım

Safistd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
4.733
15.912
208
36
Herkese ıyı aksamlar gecen hafta sonu berJerlerımın oturulan kısmını yanı mınderını cıgneye cıgneye yıkadık esımle :( tamamen sacma bı ısguzarlık ayol neyıne senın koltuk mınderı yıkamak demı. Sımdıde kurumuyor bır haftadır balkonda, o sungerler nasıl degısık bır sungerse butun suyu ıcınde tutuyor :( cıgnedık kac defa yok yok yok sungerın ortasında agırlık var su dolu kesınlıkle cıkmıyor napıcam, benım gıbı bu hataya dusen baska sazan yoktur emınım :D esı babası vs. Mobılyacı tanıdıgı olanlar bı danıssın lutfen bana yardımcı olsun kızlar.

Olabilir geçmiş olsun hata yapa yapa öğreneceksiniz.
Tek önerebilecegim makineye sığıyorsa teker teker atıp sıktırın.
Olmuyorsa kurutemizlemeciye verebilirsiniz.
Kurutup gönderirler.

Ayyy hayır tek değilsiniz bu konuda.Bizde yaptık o hatayı maalesef ve 15 gün boyunca güneşin altında bekletmemize rağmen kurutamadık.En sonunda minderlerimizi 4e kestik bıçakla öyle kurudu

Herkese ıyı aksamlar gecen hafta sonu berJerlerımın oturulan kısmını yanı mınderını cıgneye cıgneye yıkadık esımle :KK43: tamamen sacma bı ısguzarlık ayol neyıne senın koltuk mınderı yıkamak demı. Sımdıde kurumuyor bır haftadır balkonda, o sungerler nasıl degısık bır sungerse butun suyu ıcınde tutuyor :KK43: cıgnedık kac defa yok yok yok sungerın ortasında agırlık var su dolu kesınlıkle cıkmıyor napıcam, benım gıbı bu hataya dusen baska sazan yoktur emınım :KK70: esı babası vs. Mobılyacı tanıdıgı olanlar bı danıssın lutfen bana yardımcı olsun kızlar.
Makineye sığarsa tek tek atın yıkayın bence.

Bende varım , yalnız değilsiniz :)

Maalesef kurutamadık, koku yapmıştı.

Yok yere berjer değiştirmek durumunda kalmıştık.

Ama siz yine hava alan bir yerde tutmaya devam edin, yarın bir koltuk satan yerle görüşürsünüz durumu.

Olabilir geçmiş olsun hata yapa yapa öğreneceksiniz.
Tek önerebilecegim makineye sığıyorsa teker teker atıp sıktırın.
Olmuyorsa kurutemizlemeciye verebilirsiniz.
Kurutup gönderirler.

Makınaya sıgamayacak kadar buyuk, kuru temızleme kabul eder mı kı su an yas bı sorayım hıc aklıma gelmemıstı tesekkur ederım :)

Eve koltuk yokamaxısı geliyor keşke öyle birşey seçseydiniz. Şimdi kurusa da koku olucak o koltuklarda..

Evet bende kokmasından korkuyorum :( koltuklarım taytuyu buyuk koltuklarım leke tutmuyor yanı sadece ıkı berJer ıcın gelmezler dıye cagrmadım, nrmalde yaz bası aramıstım ama merkezden uzak bı ılcede oldugumuzdan ıkı katı fıyat ıstemıslerdı

Ayyy hayır tek değilsiniz bu konuda.Bizde yaptık o hatayı maalesef ve 15 gün boyunca güneşin altında bekletmemize rağmen kurutamadık.En sonunda minderlerimizi 4e kestik bıçakla öyle kurudu

Tek olmadıgıma sevındım :D ben bıcakla da kesemem koltıkları atayım daha ıyı :( su an kullanılamaz durumdalar zaten

Bende varım , yalnız değilsiniz :)

Maalesef kurutamadık, koku yapmıştı.

Yok yere berjer değiştirmek durumunda kalmıştık.

Ama siz yine hava alan bir yerde tutmaya devam edin, yarın bir koltuk satan yerle görüşürsünüz durumu.

Ayyyy gecmıs olsun :KK43: bu defa tek olmadıgıma sevınemedım koltuklarınız gıttı mı yanı :KK43: ben en fazla aldıgım yere gıdıp aynı sungerden kestırırm heralde cunkı koltuklar da bı sıkıntı yok ama oturulacak yerı olmayınca kullanılmıyor bı mısafır gelse yandım :KK51:

Ayyyy gecmıs olsun :KK43: bu defa tek olmadıgıma sevınemedım koltuklarınız gıttı mı yanı :KK43: ben en fazla aldıgım yere gıdıp aynı sungerden kestırırm heralde cunkı koltuklar da bı sıkıntı yok ama oturulacak yerı olmayınca kullanılmıyor bı mısafır gelse yandım :KK51:

Evet canım bizimkiler tabiri caizse çöpü boyladılar ama rahmetli annem 2 sene evvel onları havalandırmadan (nedenini anlamadım, toz çekmesin demişti) kurutmaya çalıştı, kurumadı, aksine kokmaya başladı.

Sen hava alan yerde tutarsan, koku yapmaz ve geçte olsa kurur en azından...

Ama içine yeni minder diktirmekte sana hem ucuza gelir hemde işin görülür. Minder için koltuk yakmamak lazım neticede :D

Evet canım bizimkiler tabiri caizse çöpü boyladılar ama rahmetli annem 2 sene evvel onları havalandırmadan (nedenini anlamadım, toz çekmesin demişti) kurutmaya çalıştı, kurumadı, aksine kokmaya başladı.

Sen hava alan yerde tutarsan, koku yapmaz ve geçte olsa kurur en azından...

Ama içine yeni minder diktirmekte sana hem ucuza gelir hemde işin görülür. Minder için koltuk yakmamak lazım neticede :KK70:

:D dogru dedın mınder ıcın koltuk yakmayayım :) bu arada rahmetlı akıllı kadınmıs mekanı cennet olsun sunger denılen meret malesef konuldugu ortamdakı tozu elektrık supurgesı gıbı cekıyor ıcıne snra gunes vururken bırı oturursa ustune pofff dıye havalanan toz bulutu ınsanı uerın dıbıne sokar, annen bılmıs de cıkarmamıs ama benım oyle bır luksum yok kalorıfer yanacak kadar soguk olsaydı bende kalorıfer ustunde kurutmayı tercıh ederdım

Komşularında falan halı yıkama makinası olan var mı canım?
Çok kuvvetli çekiyor onlar , en azından nemli kalır onlar çektirsen.kalanı kurur.

Halı yıkamacılar gelip evdeki koltukları yıkayıp çok güzel kurutuyor bı arayın bence

Back
X