Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah vardırKuzum bende varmış daha keseyi falan net şekilde görmedik bugün kahve lekem geldi umarım sağlıkla kucağımda alırım sende bir kan ver istersen
Bende de durum bu çizgi yok değil mi?Bende de erken gebelik testlerinde herhangi çizgi çıkmıyor sonrasında fotoğraftaki gibi oluyorlar banada yardımcı olabilir misiniz?
Yok gibi hiç gözükmüyor ikinci çizgiBende de durum bu çizgi yok değil mi?
Canım istersen bir doktora git regl geçmiş hem kafan rahat olur hemde kesinlik olur başka test yaptın mı ? Biraz dağılmışta gözüküyorTriticum 4 Haziran beklenen adetim bir türlü gelmedi ağrılar fazlalaşıyor ama gelen giden yok üşüttüm sanırım ama gelmedikçe stres oluyorum
Benimki de sizinki gibi çıktı ama normal testte çıkmadı. Kan verdiniz mi siz? Durumunuz nedir merak ettim.Bende de erken gebelik testlerinde herhangi çizgi çıkmıyor sonrasında fotoğraftaki gibi oluyorlar banada yardımcı olabilir misiniz?
çok şükür şuan hamileğimBenimki de sizinki gibi çıktı ama normal testte çıkmadı. Kan verdiniz mi siz? Durumunuz nedir merak ettim.
Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin testlerin Artımed mi benim adete 1 gün var 4 gün öncesi başladım bir ben görüyordum çizgiyi pembeye de dönmemişti eşim sürekli yok ben göremiyorum diyordu bu sabah kaset test yaptım yarın adet günüm ilk andan itibaren o çizgi gözüke geldi ama durdukça belirginleşti bilemiyorum emin olamadım sizin de böylemiydi bir de zahmet olmazsa eğer belirtilerinizi söyler misiniz ?çok şükür şuan hamileğim
Canım şöyle ben adet günüm gelene kadar direkt ikinci çizgi çıkmıyordu bir çok test yaptım isimlerini bulursam yazayım hepsi farklı testlerdi hatta testlerde hiç çizgi çıkmadığıda oldu kaç sefer erken gebelik testlerinde kuruma çizgisi diyordum sonradan çıkanlara adet günümde yaptım hatta kaset testi ve direkt ikinci çizgi pembe olsada çıktı hiç beklemedim o zaman hatta şüpeyle yaklaştım ama hep hissettim regl gibi değildi sabret rabbim gönlünden geçenin gerçekleşmesini nasip etsin bekle adet geçikmen olduğunda git zaten ilk gittiğinde beta hcg bakıyorlar kandan bu sefer onun yükselmesi için stres yapıyorsun ikinci çizgin biraz koyulaşmaya başladığında gitmeye çalış biliyorum çok zor beklemek erken gitmek emin ol daha stresliCanım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin testlerin Artımed mi benim adete 1 gün var 4 gün öncesi başladım bir ben görüyordum çizgiyi pembeye de dönmemişti eşim sürekli yok ben göremiyorum diyordu bu sabah kaset test yaptım yarın adet günüm ilk andan itibaren o çizgi gözüke geldi ama durdukça belirginleşti bilemiyorum emin olamadım sizin de böylemiydi bir de zahmet olmazsa eğer belirtilerinizi söyler misiniz ?
Bide şu var reglden ayrı sadece bazı yemekler miğdemi bulandırdı ama bu herkesde olucak diye birşey yok ama inan reglden ayrı bi belirti olmuyor en güzeli gecikmeni beklemekCanım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin testlerin Artımed mi benim adete 1 gün var 4 gün öncesi başladım bir ben görüyordum çizgiyi pembeye de dönmemişti eşim sürekli yok ben göremiyorum diyordu bu sabah kaset test yaptım yarın adet günüm ilk andan itibaren o çizgi gözüke geldi ama durdukça belirginleşti bilemiyorum emin olamadım sizin de böylemiydi bir de zahmet olmazsa eğer belirtilerinizi söyler misiniz ?
Canım ben aralık ayinda bi kimyasal geçirdim o zaman aynı regl belirtileri vardı ek olarak bi kasık batması ve adet geçince göğüs hassasiyeti yaşadım birde cidden dediğin gibi yemek yedikten sonra hafif bu bulantı geliyordu mideme suanda var ama diyorum belki psikolojik 4 gün geçince bile erken gebelik testimde çok ince ama gözle görülür bir çizgiyle öğrenmiştim bende hiç regl olacak gibi hissetmiyorum ama kendimi kaptırmakta istemiyorum en güzeli 3-4 gün daha gelmezse beklemek olacak her şey nasip kısmet 1 yılı geçti deniyoruz en azından hamile kalabildim diye avutuyorum kendimi hayırlısı sağlıklısı ne zamansa o zaman olsun diye dua ediyorum hep ama işte zaman geçtikçe de stress oluyorumBide şu var reglden ayrı sadece bazı yemekler miğdemi bulandırdı ama bu herkesde olucak diye birşey yok ama inan reglden ayrı bi belirti olmuyor en güzeli gecikmeni beklemek
Malesef öyle çok düşünmemeye çalış bende hamileliğimden önce kimyasal geçirdim çok fazla kafamıza takıyoruz bende 9.ayımda hamile kalabildim doğru zaman gelince olur inşallah bu çift çizgi hamileliktir seni sevindirir umarım benim gibi bana çok insan değildir demişti ona rağmen bekledim çok şükür rabbim sanada bu sevinci yaşatsınCanım ben aralık ayinda bi kimyasal geçirdim o zaman aynı regl belirtileri vardı ek olarak bi kasık batması ve adet geçince göğüs hassasiyeti yaşadım birde cidden dediğin gibi yemek yedikten sonra hafif bu bulantı geliyordu mideme suanda var ama diyorum belki psikolojik 4 gün geçince bile erken gebelik testimde çok ince ama gözle görülür bir çizgiyle öğrenmiştim bende hiç regl olacak gibi hissetmiyorum ama kendimi kaptırmakta istemiyorum en güzeli 3-4 gün daha gelmezse beklemek olacak her şey nasip kısmet 1 yılı geçti deniyoruz en azından hamile kalabildim diye avutuyorum kendimi hayırlısı sağlıklısı ne zamansa o zaman olsun diye dua ediyorum hep ama işte zaman geçtikçe de stress oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?