Merhaba. Sizi ümitlendirip yanlış birşey söylemek istemem ama bence hamilesinizKızlar bakar mısınız Şuan şehir dışındayken kan da veremiyorum ya bugün ya yarın adet olmam lazım inşallah olmam ve testler doğru çıkar kuruma çizgisi nedir aslında yapınca ilk 10-15 dakika içinde silik çizgileri gördüm ama sonra durdukça belirginleşti böyle
Pazartesi vereceğim adet olmazsam tabiMerhaba. Sizi ümitlendirip yanlış birşey söylemek istemem ama bence hamilesinizBenimde testim böyle çıktı ilk başta. Çok silikti ama görebiliyordum 2.çizgiyi. Aradan 1-2 saat geçince o silik çizgi daha da koyulaştı Yarın ya da öbür gün testi tekrarlayın bence. Koyulaşırsa kan vermeye gidin derim Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız buraya yazın mutlaka haberdar edin merak ederimPazartesi vereceğim adet olmazsam tabi
Bu bugün ki yaptığım durdukça koyulaştı ilk başta bu kadar belirgin değildi ama ben görüyordumİnşallah istediğiniz sonucu alırsınız buraya yazın mutlaka haberdar edin merak ederim
Ben damlatır damlatmaz gördüm ama aşırı silikti gözüne sokmam lazımdıKaç dakikada çıktığınönrmli canım 2. Çizginin
Olduğunu zannetmiyorum akıntı falan hiç bir belirtim yok testlerin azizliği galiba ben hep test yaparim hiç kuruma çizgi olmamıştı o yüzden heveslenmiştim ama kuruma çizgisini büyük ihtimalleYarın testi tekrar et bence canım sabah ilk idrarla daha garanti olur
Sen hevesini kırma canım belli olmaz bekle bakalım bıraz dahaOlduğunu zannetmiyorum akıntı falan hiç bir belirtim yok testlerin azizliği galiba ben hep test yaparim hiç kuruma çizgi olmamıştı o yüzden heveslenmiştim ama kuruma çizgisini büyük ihtimalle
Bu bugün ki yaptığım durdukça koyulaştı ilk başta bu kadar belirgin değildi ama ben görüyordum
Benim ilk 15-20 dakikadaki haliEki Görüntüle 3252637
Bu benim ilk kaset testimdi. Çok çok silik. Dedim nolur nolmaz yarın bir daha yapayım. Yaptım ve daha belirgin çıktı. Sonra kan testi ve mutlu sonO yüzden diyorum bence olabilir. Testleri tekrarla 1-2 gün baktın koyulaşıyor hemen kana Ha bu arada ilk 5 dk da böyle silik çıktı. 2 saat sonra baktım koyulaşmıştı bi tık.
Sanki çok belli belirsiz var gibi ama bilemedim yine de… en iyisi bekleyip testleri tekrarlamakBenim ilk 15-20 dakikadaki hali
Ben kendim görüyorum ama telefonda çıkmıyordu hayırlısı ya adet olmazsam belki bir umut çevrem hevesimi kırdı zaten hayırlısıSanki çok belli belirsiz var gibi ama bilemedim yine de… en iyisi bekleyip testleri tekrarlamak
Hiç kimseyi umursamayın. Herşeyin en iyisini Allah bilir. Siz ona güvenin yeterBen kendim görüyorum ama telefonda çıkmıyordu hayırlısı ya adet olmazsam belki bir umut çevrem hevesimi kırdı zaten hayırlısı
İlk testim aşırı silikti benimde… her gün tekrarladım gittikçe koyulaşmıştı. Gecikmenin 4.günü çok net çıkmıştı. Ozaman inanmıştım bendeBen kendim görüyorum ama telefonda çıkmıyordu hayırlısı ya adet olmazsam belki bir umut çevrem hevesimi kırdı zaten hayırlısı
Kuruduktan sonra belirginleşiyor ya diyorum kesin kuruma çizgisiİnşallah yanılmam ama hayırlı olsun demek istiyorum bence hamilesiniz. Hepsinde çizgi çıkmış inanın zamanında flaş ile güneş ile lamba ile akla gelecek şekillerde bakardım olmayınca çıkmıyor erken gebelik testleri yanıltıyor ama bunlar da var bence
Bende de erken gebelik testlerinde herhangi çizgi çıkmıyor sonrasında fotoğraftaki gibi oluyorlar banada yardımcı olabilir misiniz?Kızlar bakar mısınız Şuan şehir dışındayken kan da veremiyorum ya bugün ya yarın adet olmam lazım inşallah olmam ve testler doğru çıkar kuruma çizgisi nedir aslında yapınca ilk 10-15 dakika içinde silik çizgileri gördüm ama sonra durdukça belirginleşti böyle
Kuzum bende varmış daha keseyi falan net şekilde görmedik bugün kahve lekem geldi umarım sağlıkla kucağımda alırım sende bir kan ver istersenBende de erken gebelik testlerinde herhangi çizgi çıkmıyor sonrasında fotoğraftaki gibi oluyorlar banada yardımcı olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?