• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kuruma cizgisi mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizim2503

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
456
323
53
31
Kuruma çizgisi mi acaba bu

Eklentiler

• IMG_20210126_152918.webp
    IMG_20210126_152918.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 184
Süreyi bilmiyorum çünkü testi yaptım koydum sonra bakmadan uyumuşum sabah kalktım baktım bu sekilde
Ay bilemedim kuruma çizgisi bu kadar köyü olmiyor ya bende de var çok çok silik gibi oluyor birdaha mi test yapsanız ama uyumayın 😁😁

Ay bilemedim kuruma çizgisi bu kadar köyü olmiyor ya bende de var çok çok silik gibi oluyor birdaha mi test yapsanız ama uyumayın 😁😁
😀😀 Akşam yapabilirim anca bende bilemedim ya normalde beyaz yada pembemsi oluyor diye biliyorum kurumayi ama bunun zamanını bilmediğim için emin olamiyorum

😀😀 Akşam yapabilirim anca bende bilemedim ya normalde beyaz yada pembemsi oluyor diye biliyorum kurumayi ama bunun zamanını bilmediğim için emin olamiyorum
16116651805822498847406590236861.webp
bak bu kuruma çizgisi sizinki baya pembe var galiba reglinize ne kadar var

Eki Görüntüle 2769851 bak bu kuruma çizgisi sizinki baya pembe var galiba reglinize ne kadar var
Onu da net bilmiyorum açıkçası baya bı karışık benim sorunum
4 aydır çocuk istiyoruz ama ilk aydan itibaren 37-32-34 günde bir adet oldum öncesinde hiç şaşmayan 28 günde bir olurdim o yüzden onuda net bilemiyorum 28 günü baz alırsam egee 1 gün geçti 32 yi baz alırsam 3 gün var 35 i baz alırsam 1 hafta var

Erken uyanıyorum zaten de bı oğlum var o yüzden onu hazırla giydir kaldır derken koştur koştur çıkıyoruz evden
Neyse akşam yapın o zaman ama bı kaç saat sıvı almayın birsey yemeyin 5 dk sonra sonuç çıkar ama bende merak ettim haber ver

Back
X