- 24 Ocak 2020
- 456
- 323
- 53
- 31
- Konu Sahibi Denizim2503
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar sürede bu olduKuruma çizgisi mi acaba bu
Süreyi bilmiyorum çünkü testi yaptım koydum sonra bakmadan uyumuşum sabah kalktım baktım bu sekildeNe kadar sürede bu oldu
Ay bilemedim kuruma çizgisi bu kadar köyü olmiyor ya bende de var çok çok silik gibi oluyor birdaha mi test yapsanız ama uyumayınSüreyi bilmiyorum çünkü testi yaptım koydum sonra bakmadan uyumuşum sabah kalktım baktım bu sekilde
Ay bilemedim kuruma çizgisi bu kadar köyü olmiyor ya bende de var çok çok silik gibi oluyor birdaha mi test yapsanız ama uyumayın![]()
Yarın sabah ilk idrarla yapinAkşam yapabilirim anca bende bilemedim ya normalde beyaz yada pembemsi oluyor diye biliyorum kurumayi ama bunun zamanını bilmediğim için emin olamiyorum
Akşam yapabilirim anca bende bilemedim ya normalde beyaz yada pembemsi oluyor diye biliyorum kurumayi ama bunun zamanını bilmediğim için emin olamiyorum
Aslında sabah yaptım ama çalıştığım için yine bekletmeden evden çıktımYarın sabah ilk idrarla yapin
Üzerine 1-2 damla su damlatın kuruma çizgisiyse kaybolur. Ama sanmıyorum bu kadar koyu hiç görmedim kuruma çizgisiKuruma çizgisi mi acaba bu
5 dk erken uyanın zaten 5 dj da çıkan sonuç doğru yada akşam yapacaksanız da bir akc saat sıvı tüketmeyinAslında sabah yaptım ama çalıştığım için yine bekletmeden evden çıktım![]()
Onu da net bilmiyorum açıkçası baya bı karışık benim sorunumEki Görüntüle 2769851 bak bu kuruma çizgisi sizinki baya pembe var galiba reglinize ne kadar var
Erken uyanıyorum zaten de bı oğlum var o yüzden onu hazırla giydir kaldır derken koştur koştur çıkıyoruz evden5 dk erken uyanın zaten 5 dj da çıkan sonuç doğru yada akşam yapacaksanız da bir akc saat sıvı tüketmeyin
Neyse akşam yapın o zaman ama bı kaç saat sıvı almayın birsey yemeyin 5 dk sonra sonuç çıkar ama bende merak ettim haber verErken uyanıyorum zaten de bı oğlum var o yüzden onu hazırla giydir kaldır derken koştur koştur çıkıyoruz evden
Mutlaka haber veririm umut olur bekleyenlere belki tabi varsa eğerNeyse akşam yapın o zaman ama bı kaç saat sıvı almayın birsey yemeyin 5 dk sonra sonuç çıkar ama bende merak ettim haber ver
Ben 2 sene 3 aydır bekliyorum su an tedavi görüyorum hiç bir problem yok aslında ama olmuyorMutlaka haber veririm umut olur bekleyenlere belki tabi varsa eğer
Allah en kısa zamanda nasip eder inşallahBen 2 sene 3 aydır bekliyorum su an tedavi görüyorum hiç bir problem yok aslında ama olmuyor
5 dk içinde çıktıysa hemen kan ver yarınAllah en kısa zamanda nasip eder inşallah
Şimdi tekrar yaptım test çok çok belirsiz yani beyaz gibi hatta ince bir çizgi daha var
5 dk içinde çıktıysa hemen kan ver yarın
Resim ekledim bakar mısın ama bu çizgi beyaz5 dk içinde çıktıysa hemen kan ver yarın
Test bozuk olabilir sen kan ver bence en garantiResim ekledim bakar mısın ama bu çizgi beyaz