Kuruma çizgisi mi acaba?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nyy19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nyy19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
14
1
1
23
Daha önce hiç kuruma çizgisi çıkmamıştı hep bembeyaz negatif ve saatler geçse de değişmiyordu o yüzden emin olamadım gecikmenin 2. Günündeyim ilk baktığımda göremedim atmak için elime alınca 30-40 dk sonra farkettim kuruma çizgisi mi yoksa yeni diye silik mi

Eklentiler

• IMG_3283.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_3285.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 39
Normalde on dk sonrası dikkate alınmaz diye biliyorum ben anında pozitif gördüğüm halde negatif çıkmıştı kan sonucum umarım sizinki pozitif olur

Normalde on dk sonrası dikkate alınmaz diye biliyorum ben anında pozitif gördüğüm halde negatif çıkmıştı kan sonucum umarım sizinki pozitif olur
Birde benim testime baksam canım anlıyor gibisin silik çizgi çıktı 3 ünde de ikisi days doctor biri Prodoctor

Eklentiler

• IMG_4638.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_4591.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 34
Birde benim testime baksam canım anlıyor gibisin silik çizgi çıktı 3 ünde de ikisi days doctor biri Prodoctor
İkiside yalancı pozitif çıkaran bir marka güvenmeyin başka markalarla da yapın derim. Yoksa şuan pozitif duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…