Kuruluş osman

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Forumu araştırıp konuyu buraya açtım.normalde. diziler için konular var gibi fakat tam yerini bulamadım.
Normalde dizi izlemem tarihi dizi izlemişliği olan biri değilim diriliş ertuğrulu izlemedim.fakat kuruluş osman dizisinde beni çeken bir şeyler hissettim(Burak Özçivit harici :))baştan diriliş ertuğrul dizisinin devami gibi. Gitse de bölüm bölüm geçtikçe farkını hissettirmeye başladı.Az çok asırlar öncesinin fitne bozgunculuk yapanların neler yaptığı yapabileceği kurgulanmış.
Kurgusunu diriliş ertuğrula göre daha gerçekçi buluyorum ve merakla izliyorum.
Balgay karakterini canlandıran yurdaer okur da tarihi karakterlere yakıştığını kanıtladı bence.inşallah bozmadan bu dengede giderler.
Araştırmaya üşenip hala osman bey e görev veren boyların bayraklarından oluşan topluluğun tam ne olarak adlandırılan bir topluluk olduğunu bilmiyorum.
Bizim 84 kuşağında tarih derslerinde osman beyin derleyip toparlama faaliyetleri başa geçişi daha özet geçilmişti.
Hiçbir başlığa uymayan bir yazıdan çok hiçbir imla kuralına uymayan yazı gibi oldu kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…