Çok teşekkür ederim bakıyorum hemenBende kabuklanma yok ama benimde mor göz çevrem. Note detox serisi fondöten bitek bende suana kadar iyi sonuç verdi diğer kullandıklarıma göre. Maybelline hiç güzel değil bence almayın mor göz altını kapatmıyor yapısı kötü. Nyx denemedim. Loreal infallible concealer denedim beğenmedim. True match denenebilir oda güzeldi.
Tekrar merhaba loreal true match almaya karar verdim gibi de kapatıcılık konusu çok kafama takıldı ufak çil gibi lekelerimi vs kapatır mı sizce yorumları kapatıcılığının az olduğu yönündeBende kabuklanma yok ama benimde mor göz çevrem. Note detox serisi fondöten bitek bende suana kadar iyi sonuç verdi diğer kullandıklarıma göre. Maybelline hiç güzel değil bence almayın mor göz altını kapatmıyor yapısı kötü. Nyx denemedim. Loreal infallible concealer denedim beğenmedim. True match denenebilir oda güzeldi.
Concealer mi fondöten mi alcaksınız concealer göz çevresi için iyi süper değil ama söyliyim fondöteni kardeşimin çili var ona sürdüğümde tam kapatmadı malesef. Note detox fondöten daha yoğun kıvamlı ve daha güzel kapatır tester varsa bi kozmetik mağazasında deneseniz bide altına kırmızı ruj azcık uygulayıp sürmek dahada iyi oluyormuş lekeler içinTekrar merhaba loreal true match almaya karar verdim gibi de kapatıcılık konusu çok kafama takıldı ufak çil gibi lekelerimi vs kapatır mı sizce yorumları kapatıcılığının az olduğu yönünde
Tamam çok teşekkür ederim tekrar , fondoten olana baktım şu resimdekiConcealer mi fondöten mi alcaksınız concealer göz çevresi için iyi süper değil ama söyliyim fondöteni kardeşimin çili var ona sürdüğümde tam kapatmadı malesef. Note detox fondöten daha yoğun kıvamlı ve daha güzel kapatır tester varsa bi kozmetik mağazasında deneseniz bide altına kırmızı ruj azcık uygulayıp sürmek dahada iyi oluyormuş lekeler için
Bu kapatmadı kardeşimin çilleriniTamam çok teşekkür ederim tekrar , fondoten olana baktım şu resimdeki