Şampuan ve Saç Kremleri kuru yıpranmış ve dökülen saçlar için önerisi olan :(

damlacagla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
31
0
86
Ankara
benim saçım artık boyanmaktan çok yıprandı 5 aydır saçlarımı boyamıyorum dökülmesi dursun diye organicum kullanıyorum ama o da saçımı iyice kuruttu ne yapmalıyım tavsiyesi olan

Badem yağı sürebilirsin. Bekletebildiğin kadar beklet, sonra da bebek şampuanı veya yumuşak bir şampuan ile yıka. Benim de kına çok kuruttu, ama şu an uçlarının kuruluğu geçti. Badem yağının çok faydasını gördüm,saçlarım ince ve kıvırcık olduğu halde belime değdi

teşekkür ederim cnm :)herşeyi deniyorum bakalım bide bunu deniyim inş banada iyi gelir:)

benim saçım artık boyanmaktan çok yıprandı 5 aydır saçlarımı boyamıyorum dökülmesi dursun diye organicum kullanıyorum ama o da saçımı iyice kuruttu ne yapmalıyım tavsiyesi olan

canım bende kuaför adayıyım :)) hocamdan tavsiyeler veriyorum sana :)
bnde denedim pişman olmazsın.mayonez bakımı yap saçlarına .bıde saçlarını şampuanlamadan önce sirke ile beklet.daha fazlasını istiyorsansampuanın ıcıne azıcık sarımsak rendele.bide ısı falan kullanıyorsan saçlarına gliss oıl nutrıtıwe sıvı saç kremını dene müthiş sonuç.arkadasın dedigi gibi badem yagıda çok etkılı .bnde saçlarımı çok boyuyorum düzleştiriyorum maşalıyorum oyuzden hepsını uyguluyorum.sonucuda alıyorum :))..

teşekkür ederim çok güzel öneriler deniycem :)))

Mayonez duymuştum ama sirke zararlı dediler ne yapacağımı şaşırdım açıcıdan mafedildi benim saçlarım kalın telli çok gürdü şimdi kafamda saç yok pskolojisinede girdim ama mayonez hep aklımda olan bir şey umarım iyi sonuç alırım

mayaonez bakımı nasıl yapılıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…