Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şampuan ve Saç Kremlerikuru yıpranmış ve dökülen saçlar için önerisi olan :(
benim saçım artık boyanmaktan çok yıprandı 5 aydır saçlarımı boyamıyorum dökülmesi dursun diye organicum kullanıyorum ama o da saçımı iyice kuruttu ne yapmalıyım tavsiyesi olan
Badem yağı sürebilirsin. Bekletebildiğin kadar beklet, sonra da bebek şampuanı veya yumuşak bir şampuan ile yıka. Benim de kına çok kuruttu, ama şu an uçlarının kuruluğu geçti. Badem yağının çok faydasını gördüm,saçlarım ince ve kıvırcık olduğu halde belime değdi
Badem yağı sürebilirsin. Bekletebildiğin kadar beklet, sonra da bebek şampuanı veya yumuşak bir şampuan ile yıka. Benim de kına çok kuruttu, ama şu an uçlarının kuruluğu geçti. Badem yağının çok faydasını gördüm,saçlarım ince ve kıvırcık olduğu halde belime değdi
benim saçım artık boyanmaktan çok yıprandı 5 aydır saçlarımı boyamıyorum dökülmesi dursun diye organicum kullanıyorum ama o da saçımı iyice kuruttu ne yapmalıyım tavsiyesi olan
Mayonez duymuştum ama sirke zararlı dediler ne yapacağımı şaşırdım açıcıdan mafedildi benim saçlarım kalın telli çok gürdü şimdi kafamda saç yok pskolojisinede girdim ama mayonez hep aklımda olan bir şey umarım iyi sonuç alırım