• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Kuru yıpranmıs ve cok islem gormus saclar:/

GnsBrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
7
0
1
Hatay
Arkadaslar tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum :)
Saclarin ince telli gur olmamakla birlikte cok seyrek de olmayan gecen sene 150 parca kaynak takilmis bu yaz bir haftada 4 kez 8 9 numara.boyayla acik renge boyanmis bir sac.:/
Anlicaginiz en riskli kotu sac tipine sahip ettim kendimi :/
Sizden istedigim bakim yaglari sulari felan degil bana sacimi hizla uzaticak ve ayni zamanda onaracak kisacasi uygun en cok begendiginiz sampuani soylemenizi rica ediyorum tabi nedenleriyle yazarsaniz benim icin daha anlasilir olur simdidien tesekkurlerrr :))

kesinlikle davines nourishing serisi. ben 12.0 platin rengini kullanıyorum yıllardır şuana kadar hiç yıpranma sorunum olmamıştı ta ki bu kuaförle tanışana kadar. şampuan değiştirmekten ve denemekten bıkmıştım ,nette dolaşırken eğer platin saçınız varsa kesinlikle bu şampuanı kullanmanızı tavsiye ederim diye bir yorum okudum ve denemeye karar verdim. evet ilk saçımı yıkamamla bir farklılık olduğunu anladım bu şampuanda sanki içinde bakım yağları vitaminler varmış gibi. kırık olan saç uçlarımı bile onardı. kesinlikle saçı yeniden yapılandırıyor, ben şuana kadar kullanmadığım için çok pişmanım.

aynen hayatım artık saçın o raddeye geldiyse profesyonel ürünler kullanmak zorundasın , davines veya kerastase ,onlar pahalı gelirse loreal professionnel ,bunlardan şaşma

Back