Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru ve yıpranmış saça önerebileceğiniz serum var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

tesetturline

Çiçeği burnunda blogger :)
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
34
7
32
Kızlar..saçlarım son 5 aydır kuru ve yıpranmış şekilde Saçlarıma şekil veremiyorum. Önerebileceğiniz serum var mı, Veya ne tavsiye edersiniz ? :)

Eczane'den Evin Ampul alıp şampuanınıza kırarak uyguladığınızda yıpranmış saçlara iyi geliyor.

ben 1500 çeşit ürün denemiş biri olarak saçlarımı kestirdikten sonraki rahatlığımı asla bulamıyorum saçıma bir daha ne boya ne röfle hiçbirşey yaptırmıycam kendi doğal saçım yumuşacık oldu oh be kolay taranıyor. o neydi öyle duşta dakikalarca düğümlenen saçları elimle açmaya çalışmak saçlarımın yarısını küvette bırakmak.

morfose keratin serum cok övülüyor.. ben kullanmadım. nashi'nin argan yağını sürüyorum ben duştan sonra gayet memnunum:) ama bitince morfose deneyeceğim

morfose keratin serum cok övülüyor.. ben kullanmadım. nashi'nin argan yağını sürüyorum ben duştan sonra gayet memnunum:) ama bitince morfose deneyeceğim
bunun keratin olanının çok yumuşatma özelliği yok ya silk serumu var morfosun yine bunun beyaz renklisi acayip yumuşatıyor, onu al bence sayın konu sahibesi..

bunun keratin olanının çok yumuşatma özelliği yok ya silk serumu var morfosun yine bunun beyaz renklisi acayip yumuşatıyor, onu al bence sayın konu sahibesi..
En cok övüldüğü icin onu önerdim ben :) keratin içerikli olan kremler falanda nedense cok yumusatmıyor zaten. Hask'ın saç kremini denemiştim keratinli , hindistancevizlisi kadar güzel yumuşatmıyordu.

Bak tatlim denedigim hicbir sey den yarar almadim. Saclarim roflede yandi. O kadar cok serum yag cesitleri kullandim ki. Sanirsin bende ki sac degil koyun yünü.

Sonra caresini buldum. Hem de o kadar basit ki. O kupkuru saclar gitti yumusacik saclar geldi. Keza yanmis sac cok beterdir bilen bilir.

Ev hanimiysan ki ben oyleyim. Ne yaptim bak. Hakiki zeytinyagi aldim. Mugladan geldi. Marketlerdeki gercek degil bilesin. Saf zeytinyagini hergun saclarimin diplerinden uclarina kadar surdum. Aksam ilik bi dus alip ertesi gun yine yaptim. Hergun yagli saclarla evde dolandim. 1 ay sonra pamuk gibi oldu.

Eger hakiki yag bulursan isin kolay.

bit falan yapmasın saka bir yana ben ogrencıyım tesetturluyum bone ıcerısıne saclarımı sarıp idare edebilirim sanırım gün boyu.. birde aşırı bir elektriklenme var saf zeytinyagı yatıstırır mı saclarımı ?

Yumusacik oluyor. Elektriklenme bitiyor. Ama hakiki zeytinyag sart.

Kızlar..saçlarım son 5 aydır kuru ve yıpranmış şekilde Saçlarıma şekil veremiyorum. Önerebileceğiniz serum var mı, Veya ne tavsiye edersiniz ? :)
Oyle cok pahali bir sey almana seruma meruma inan hic gerek yok cnm.piyasada saca faydali yag özlerinden oluşmuş bir cok bakim maskesi var.haftada bir uygula.toparlandigini goreceksin.benimde saclarim supurge gibiydi 2 aydir pantenin yag ozlu kremini kullaniyorum cok faydasi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…