• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuru ve hassas ciltlerin paylasim alani

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
Merhaba arkadaslar kaydirigubbakcemile5
Benim cildim hem kuru hem hassas.Benim gibi hem kuru hem hassas cilde sahip kizlar eminim ki vardir. Burada kullandigimiz urunleri, problemlerimizi, cozumlerimizi, tavsiyelerimizi yani cildimizle ilgili herseyi paylasalim diyorum.kaydirigubbakcemile4. Ne dersiniz :uhm: Hem kaynasmis oluruz hem de birbirimize yardimci olmus oluruz hihoyyyt

ilk once ben baslayayim. Bu aralar evde yapilmis zeytinyaglibeyaz sabun ile cildimi yikiyorum. Gayet memnun kaldim. Cildimi kurutmadi, yumusacik yapti. Ve sanki burnumdaki siyah noktalar birazcik gecmis gibi.

a.s.

O benim işte mafoldumbenmafoldumben Hem de en kötü şekilde yaşayanlardanım..7 gün 24 saat toprak gibi bir suratla geziyorum öyle ki artık insanlarla görüşürken öpmekten kaçınıyorlar kuruluk yüzünden:gitme:
Ne denedimse boş çıktı kullanmadığım ilaç,nemlendirici gitmediğim doktor kalmadı.Artık para biriktiriyorum Clinique ürünlerinden denicem karar verdim.O da olmazsa artık kaderim dicem oturucam aşağı:sinifsinif:

bnmde yanaklarım çok kuru t bölgem de yağlıya dönük. givenchy ürünlerini kullanıorum. çok memnunum.

O benim işte mafoldumbenmafoldumben Hem de en kötü şekilde yaşayanlardanım..7 gün 24 saat toprak gibi bir suratla geziyorum öyle ki artık insanlarla görüşürken öpmekten kaçınıyorlar kuruluk yüzünden:gitme:
Ne denedimse boş çıktı kullanmadığım ilaç,nemlendirici gitmediğim doktor kalmadı.Artık para biriktiriyorum Clinique ürünlerinden denicem karar verdim.O da olmazsa artık kaderim dicem oturucam aşağı:sinifsinif:

selam canim benimde kuruluk sorunum vardi pul pul dokulur du. her zaman degil ama arada bir yogurt maskesi yaptim. ve niveanin visage nemlendirici kullandim memnun kaldim.ve canim avene gunes kemi kullaniyorum oda gunesten iyi korudugu icin kurulugu muda azalatti.suan bir kuruluk yok cildim yumusak. olumunekankayizsmile

selam canim benim de t bolgemde biraz yaglilik var ozellikle burnumda ve bundan dolayi siyah noktalarda var :gitme: sende var mi. varsa eger kurtulabildin mi hihoyyyt

olma mı hiç. bnmde burun bölgemde siyah noktalar var. bunun içinde kil maskesi yapıorum ve cildimi sabah akşam temizliyorum. 3 aydır yapıorum düzenli olarak. tamamen geçmediler ama azaldılar baya. inş yakında tamamen kurtulurum.

selam canim benimde kuruluk sorunum vardi pul pul dokulur du. her zaman degil ama arada bir yogurt maskesi yaptim. ve niveanin visage nemlendirici kullandim memnun kaldim.ve canim avene gunes kemi kullaniyorum oda gunesten iyi korudugu icin kurulugu muda azalatti.suan bir kuruluk yok cildim yumusak. olumunekankayizsmile

Yoğurt da yaptım yapmaz mıyım niveanın ürünlerini de kullandım hatta yardım istedim onlara mesaj filan atıp.Yok yani tık yok cildimde geçmiyo anacıımguclubacismile Güneş kremi de kullanıyorum ama o kadar kuru ki cildim onu sürdüğüm zaman bile soruyolar suratına bişey mi sürdün diye,çünkü cildim hiç çekmiyo krem pul pul kalıyo üstündemafoldumben

Benim de cildim çok kuru.Özellikle bacaklarım kuruluktan kaşınıyor ve pul pul dökülüyordu.Ürederm Lipo &10 kullanmaya başladım.Dökülme falan kalmadı çok iyi geldi bana :)

Ben yıllarca ne iyi dedilerse kullandım şuan cildim sürekli krem değişikliğinden T bölgesinde kalmış kuruluk.Kil maskesi maya maskesi avon maskesi ayrıca yağlardan da sürüyorum temiz cildime gül suyu ile siliyorum bazen sirkeli su ile

bepanthene krem aldım mavi kutuda olan ..

benim cildim yağlı bi cilt ben sivilce felan için aldım ama kuruluğa da iyi geliyomuş annemin bi arkadaşına doktor vermiş..

5 lira

ama düzenli kullanmak gerekir..ve uzun zaman ama yine de bi doktora danışın..

içinde de yazıyo cildi yeniler esneklik kazandırır diye kızlar

BENİMDE ÇİLDİM ÇOK KURU VE HASSAS GİTMEDİGİM DR KALMADI KULLANMADIGIM ÜRÜN KALMADI İLK ÖNCE BİODERMA KULLANDIM YİNE AYNI ŞUANDA FELİX DİYE Bİ ÜRÜN KULLANDIM YİNE AYNI
NE KURULUK GİDİYO NE PUL PUL DÖKÜLME NE GERGİNLİK NE KAŞINTI ........
BİDE ÜSTÜNE SİNEK ISIRMIŞ GİBİ SİVİLCEYE BENZER ŞEYLER ÇIKIYO KAŞINIYO BAZEN GİDİYO NAPICAM BİLMİYORUM
KIZLAR HANGİ ÜRÜNLERİ KULLANIYORSUNUZ YARDIMCI OLUN
KAFAYI YİYECEGİM
TKR DR GİDECEGİM..........senağlama

niye kimse cvp vermiyoooooo
madem bi konu açılıyo yorumlar yapılıyo
dewamıda gelsin
arada bir açıp nereye ne yazmıştık diye bi bakın yaaa...........

selam canım böyle kimse cevap vermeyince çok sinir oluyor insan çok haklısın.Benim cildimde kuru fakat çok fazla değil tabi.Kışın daha çok kuruyor.Ben bir kaç aydır zeytintağlı beyaz sabun kullanıyorum doğal olanını tabi.Ve cildimde kuruluk kalmadı.Cildimi güzel nemlendiriyor.Önceden sabunla yıkayınca gerilen yüzüm bu sabunla yıkayınca hiç gerilme yapmadı.yumuşacık.İstersen bir dene derim canım.Belki faydasını görürsün.Benimde anlaımda küçük küçük sivilce gib bişey oluyor bazen oluyor bazen olmuyor nasıl meydana geliyor bende şaşıyorum.kendiliğinden geçiyor.

ewettt insan deli oluyo cvp gelmeyince
tşk ederim cewaplarınız için
tkr gidicem artık
yaa bide dr larda bi tuaf galiba uzaktan bakınca benim alnımda yazıyo hemen bi krem ismi yazıyolar tmm başka bişi yokk geçmiyo işte geçmiyo yine kuru yine hassas kızarıklık sadece anlık geçiyooo hele bide şu burnumun üstündeki ince çizgiler yok mu akannehir

selam canım böyle kimse cevap vermeyince çok sinir oluyor insan çok haklısın.Benim cildimde kuru fakat çok fazla değil tabi.Kışın daha çok kuruyor.Ben bir kaç aydır zeytintağlı beyaz sabun kullanıyorum doğal olanını tabi.Ve cildimde kuruluk kalmadı.Cildimi güzel nemlendiriyor.Önceden sabunla yıkayınca gerilen yüzüm bu sabunla yıkayınca hiç gerilme yapmadı.yumuşacık.İstersen bir dene derim canım.Belki faydasını görürsün.Benimde anlaımda küçük küçük sivilce gib bişey oluyor bazen oluyor bazen olmuyor nasıl meydana geliyor bende şaşıyorum.kendiliğinden geçiyor.

bende anlamıyorum regl den diyorum ama regl olmadanda çıkıyooo
kuru kuru yaaa sabun hiç yüzüme gitmiyo ama denemekte yarar var zeytin yagı oldugu için krem olarak ne kullanıyorsun canım cildine

bende anlamıyorum regl den diyorum ama regl olmadanda çıkıyooo
kuru kuru yaaa sabun hiç yüzüme gitmiyo ama denemekte yarar var zeytin yagı oldugu için krem olarak ne kullanıyorsun canım cildine

günaydın canım,yazın çok fazla krem kullanmadım.Çünkü çok terletiyor,dayanamıyorum.Arada bir Avene güneş kremi kullandım ondan memnun kaldım.Nemlendirici kremin nivea visage kru ve hassas ciltler için olanı.Kışın çok kullandım bunu ve şimdide bir haftadır kullanıyorum.Güzel nemlendiriyor ama bir farklılık görmedim canım.Bitsin değiştirmeyi düşünüyorum.Cildime gerçekten bu zeytinyağı sabun iyi geldi.kreme gerek kalmıyor benim cildimde.İstersen bir dene.

canımm bugün dr a gittim durumumu anlattım
çok bi soru yok dedi sadece nemlenmesi gerek dedi
yada beni başından savmak için dedi :D
bana la Roche Posay diye
ancak böle ürünlerle destek verebilirsin dedi destekleyici ürünler filan al dedi gidip bakıcam artık
yaa bide bişi sorcam krem dışında neler kullanıyorsun yani temizleme maske
bide yasa göre işlem uygulamak gerek

Back
X