keratin de hangi markayi ,uruni kullniyorsunuz acaba ? :)Merhaba,
benim uyguladıklarım. Bir de yeni aldığım Dove hair advanced dry oil serisinin serumundan çok memnun kaldım. Banyo öncesinde yağlarla birlikte sürüyorum, banyo sonrasında ıslak saçıma ve kurutma sonrasında sürüyorum. Yumuşaklık ve parlaklık açısından piyasaya göre iyi.
- Banyo öncesi saç boylarına yağ bakımı (favorim bebe yağı ve kayısı yağı parlaklık açısından)
- Düzenli keratin bakımı (aşırı parlatmasa da gözle görülür şekilde matlaşmayı azaltıyor. Evde kendim uyguluyorum.)
- Sirkeli su ( durulama suyuna kullanmıyorum ben sirkeli suyu saçlarıma akıtıp saç diplerime ve boylarına masaj yaparak bekletiyorum)
- Saç uçlarındaki kırıkların alınarak saçın nefes almasını sağlamak
- Saçı kurutmayan, yağlandırmadan nemlendiren şampuan seçimi
Truekeratin adlı keratini kullanıyorum. İdare ediyor, kabarıklığı alıyor ama etkisi fazla uzun olmuyor ( 2-3 ay ya da ben yapamıyorum). Piyasaya göre ucuz bir keratin markası. İlk kez evde keratin yapmayı deneyeceğimiz için çok para harcamamak istedik ve bu markayı aldık annemle.keratin de hangi markayi ,uruni kullniyorsunuz acaba ? :)
Peki önerebileceğin bir şampuan var mı?Truekeratin adlı keratini kullanıyorum. İdare ediyor, kabarıklığı alıyor ama etkisi fazla uzun olmuyor ( 2-3 ay ya da ben yapamıyorum). Piyasaya göre ucuz bir keratin markası. İlk kez evde keratin yapmayı deneyeceğimiz için çok para harcamamak istedik ve bu markayı aldık annemle.
ben sordum bir kere kuafore ne kadar diye keratinin adini unuttum 20 tl demisti sizin ki nr kadar diTruekeratin adlı keratini kullanıyorum. İdare ediyor, kabarıklığı alıyor ama etkisi fazla uzun olmuyor ( 2-3 ay ya da ben yapamıyorum). Piyasaya göre ucuz bir keratin markası. İlk kez evde keratin yapmayı deneyeceğimiz için çok para harcamamak istedik ve bu markayı aldık annemle.
Önerebileceğim şampuan yok maalesef favori şampuanımı bulamadım. Zaten şampuan ve saç kremlerinin saça öyle parlaklık vereceğine onaracağına inanmıyorum. Saçlarındaki matlaşmanın sebebi kuruluk, nemsizlik ise nem veren şampuanlara yönelebilirsin. Bu arada deneyimlerime göre saç dökülmesine karşı olan şampuanlar saçları kurutuyor ve acayip sertleştiriyor.Peki önerebileceğin bir şampuan var mı?
Size denilen keratin saf keratin sıvı formda olan sanırım. Benim dediğim ürün ise brezilya fönünde kullanılıyor kalıcı düzlük amaçlı ama ben bakım olarak kullanıyorum. Fiyatı 200 tl idi ama indirimde internetten 100 tl ye almıştık 1 lt ya da kg ürünü.ben sordum bir kere kuafore ne kadar diye keratinin adini unuttum 20 tl demisti sizin ki nr kadar di
evet benim ki siviydi sanitim ustunde ki yaziyi okudum 1 damlayi sacina yedirin diye .. cok sssirdim okadari sacin nersine yetcekSize denilen keratin saf keratin sıvı formda olan sanırım. Benim dediğim ürün ise brezilya fönünde kullanılıyor kalıcı düzlük amaçlı ama ben bakım olarak kullanıyorum. Fiyatı 200 tl idi ama indirimde internetten 100 tl ye almıştık 1 lt ya da kg ürünü.
Benim gittiğim kuaförde keratin sıvısı verdi saçındaki kabarıklık gider dedi ama hiçbir işe yaramadıevet benim ki siviydi sanitim ustunde ki yaziyi okudum 1 damlayi sacina yedirin diye .. cok sssirdim okadari sacin nersine yetcek
Çok teşekkür ederim bile şampuan seçimim için yardımcı olacaktır :)Önerebileceğim şampuan yok maalesef favori şampuanımı bulamadım. Zaten şampuan ve saç kremlerinin saça öyle parlaklık vereceğine onaracağına inanmıyorum. Saçlarındaki matlaşmanın sebebi kuruluk, nemsizlik ise nem veren şampuanlara yönelebilirsin. Bu arada deneyimlerime göre saç dökülmesine karşı olan şampuanlar saçları kurutuyor ve acayip sertleştiriyor.
Ben de görmüştüm sıvı keratin bir kozmetik mağazasında 15 tl idi. Görevli şampuanın içine kullanılarak da kullanılabileceğini söylemişti ama almadım nedense. Denemek lazım ama.evet benim ki siviydi sanitim ustunde ki yaziyi okudum 1 damlayi sacina yedirin diye .. cok sssirdim okadari sacin nersine yetcek
hadi ya :/ ben şok markatten loreal in sac icin sivisinu aldim tarmadan once sıkıyorum yumus yumus oliuor :)Benim gittiğim kuaförde keratin sıvısı verdi saçındaki kabarıklık gider dedi ama hiçbir işe yaramadı
konu sahibi almis ama faydasini gorememis . sampuan icinde cok mantikli bence :)Ben de görmüştüm sıvı keratin bir kozmetik mağazasında 15 tl idi. Görevli şampuanın içine kullanılarak da kullanılabileceğini söylemişti ama almadım nedense. Denemek lazım ama.
Loreal'in hangi sıvısı? Bilgilerini tam yazar mısın? :)hadi ya :/ ben şok markatten loreal in sac icin sivisinu aldim tarmadan once sıkıyorum yumus yumus oliuor :)
tamamLoreal'in hangi sıvısı? Bilgilerini tam yazar mısın? :)