Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru ve cansız saçlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

leda93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
50
10
30
Arkadaşlar benim saç diplerim seyrek onun için zaten yumurtalı maske yapmaya başladım. Kozmetik mağazasındaki kadın bana Loreal Botanicals Fresh Care Kişniş Güç Kaynağı şampuan ve serumunu kullan dedi. Daha önce bu şampuanı deneyen var mı? Ben şuan Loreal Paris Elseve Mucizevi yağ serisini kullanıyorum parlaklık vaad ediyor diye aldım fakat hiçbir etki göremedim :KK43: Saçlarımın parlak ve yumuşak olmasını da istiyorum lütfen yardım edin :KK43:

Merhaba,
  • Banyo öncesi saç boylarına yağ bakımı (favorim bebe yağı ve kayısı yağı parlaklık açısından)
  • Düzenli keratin bakımı (aşırı parlatmasa da gözle görülür şekilde matlaşmayı azaltıyor. Evde kendim uyguluyorum.)
  • Sirkeli su ( durulama suyuna kullanmıyorum ben sirkeli suyu saçlarıma akıtıp saç diplerime ve boylarına masaj yaparak bekletiyorum ardından duruluyorum.)
  • Saç uçlarındaki kırıkların alınarak saçın nefes almasını sağlamak
  • Saçı kurutmayan, yağlandırmadan nemlendiren şampuan seçimi
benim uyguladıklarım. Bir de yeni aldığım Dove hair advanced dry oil serisinin serumundan çok memnun kaldım. Banyo öncesinde yağlarla birlikte sürüyorum, banyo sonrasında ıslak saçıma ve kurutma sonrasında sürüyorum. Yumuşaklık ve parlaklık açısından piyasaya göre iyi.

Son düzenleme:
Merhaba,
  • Banyo öncesi saç boylarına yağ bakımı (favorim bebe yağı ve kayısı yağı parlaklık açısından)
  • Düzenli keratin bakımı (aşırı parlatmasa da gözle görülür şekilde matlaşmayı azaltıyor. Evde kendim uyguluyorum.)
  • Sirkeli su ( durulama suyuna kullanmıyorum ben sirkeli suyu saçlarıma akıtıp saç diplerime ve boylarına masaj yaparak bekletiyorum)
  • Saç uçlarındaki kırıkların alınarak saçın nefes almasını sağlamak
  • Saçı kurutmayan, yağlandırmadan nemlendiren şampuan seçimi
benim uyguladıklarım. Bir de yeni aldığım Dove hair advanced dry oil serisinin serumundan çok memnun kaldım. Banyo öncesinde yağlarla birlikte sürüyorum, banyo sonrasında ıslak saçıma ve kurutma sonrasında sürüyorum. Yumuşaklık ve parlaklık açısından piyasaya göre iyi.
keratin de hangi markayi ,uruni kullniyorsunuz acaba ? :)

keratin de hangi markayi ,uruni kullniyorsunuz acaba ? :)
Truekeratin adlı keratini kullanıyorum. İdare ediyor, kabarıklığı alıyor ama etkisi fazla uzun olmuyor ( 2-3 ay ya da ben yapamıyorum). Piyasaya göre ucuz bir keratin markası. İlk kez evde keratin yapmayı deneyeceğimiz için çok para harcamamak istedik ve bu markayı aldık annemle.

Truekeratin adlı keratini kullanıyorum. İdare ediyor, kabarıklığı alıyor ama etkisi fazla uzun olmuyor ( 2-3 ay ya da ben yapamıyorum). Piyasaya göre ucuz bir keratin markası. İlk kez evde keratin yapmayı deneyeceğimiz için çok para harcamamak istedik ve bu markayı aldık annemle.
Peki önerebileceğin bir şampuan var mı?

ben sordum bir kere kuafore ne kadar diye keratinin adini unuttum 20 tl demisti sizin ki nr kadar di

Peki önerebileceğin bir şampuan var mı?
Önerebileceğim şampuan yok maalesef favori şampuanımı bulamadım. Zaten şampuan ve saç kremlerinin saça öyle parlaklık vereceğine onaracağına inanmıyorum. Saçlarındaki matlaşmanın sebebi kuruluk, nemsizlik ise nem veren şampuanlara yönelebilirsin. Bu arada deneyimlerime göre saç dökülmesine karşı olan şampuanlar saçları kurutuyor ve acayip sertleştiriyor.

ben sordum bir kere kuafore ne kadar diye keratinin adini unuttum 20 tl demisti sizin ki nr kadar di
Size denilen keratin saf keratin sıvı formda olan sanırım. Benim dediğim ürün ise brezilya fönünde kullanılıyor kalıcı düzlük amaçlı ama ben bakım olarak kullanıyorum. Fiyatı 200 tl idi ama indirimde internetten 100 tl ye almıştık 1 lt ya da kg ürünü.

Size denilen keratin saf keratin sıvı formda olan sanırım. Benim dediğim ürün ise brezilya fönünde kullanılıyor kalıcı düzlük amaçlı ama ben bakım olarak kullanıyorum. Fiyatı 200 tl idi ama indirimde internetten 100 tl ye almıştık 1 lt ya da kg ürünü.
evet benim ki siviydi sanitim ustunde ki yaziyi okudum 1 damlayi sacina yedirin diye .. cok sssirdim okadari sacin nersine yetcek

Önerebileceğim şampuan yok maalesef favori şampuanımı bulamadım. Zaten şampuan ve saç kremlerinin saça öyle parlaklık vereceğine onaracağına inanmıyorum. Saçlarındaki matlaşmanın sebebi kuruluk, nemsizlik ise nem veren şampuanlara yönelebilirsin. Bu arada deneyimlerime göre saç dökülmesine karşı olan şampuanlar saçları kurutuyor ve acayip sertleştiriyor.
Çok teşekkür ederim bile şampuan seçimim için yardımcı olacaktır :)

evet benim ki siviydi sanitim ustunde ki yaziyi okudum 1 damlayi sacina yedirin diye .. cok sssirdim okadari sacin nersine yetcek
Ben de görmüştüm sıvı keratin bir kozmetik mağazasında 15 tl idi. Görevli şampuanın içine kullanılarak da kullanılabileceğini söylemişti ama almadım nedense. Denemek lazım ama.

Ben de görmüştüm sıvı keratin bir kozmetik mağazasında 15 tl idi. Görevli şampuanın içine kullanılarak da kullanılabileceğini söylemişti ama almadım nedense. Denemek lazım ama.
konu sahibi almis ama faydasini gorememis . sampuan icinde cok mantikli bence :)

loreal degilmis k.bakma :KK70:
15166052448371371801431.jpg

farmasi çay ağacı yağlı şampuan bu sorunu çözebilir
farmasi türkiyenin her yerine kapıda ödeme ürün yolluyor, mesaj yollarsanız yardımcı olurum

X