- 2 Eylül 2018
- 181
- 86
- 48
- 26
- Konu Sahibi Reyhan_98_
-
Evet ama şekerliydiBildiğimiz çay mı döküldü?
Onun lekesi önce elde çitileseniz de geçerdi aslında.
Ben sürekli çay dökerim üstüme,halıya vs hep geçiyor ordan biliyorum.
Benimkiler de hep şekerli idi.Evet ama şekerliydi
Tedbiren söylüyorlar olabilir. Yani mahvetmezler umarım korkuyorum bilemedim. 350 lira verdim benim için şu pahalılıkta çok para.Benimkiler de hep şekerli idi.
Sağ olsun eşim dudak payı bırakmadan koyar hep çayları.
O koyduğunda genelde dökerim ben.
Belki ben sarsağımdır biraz bilemedim.
Neyse vermişsiniz artık.
Ben evde deneseydiniz önce demek istemiştim ama geçmiş artık.
Bana açılmaz gibi geldi açık renk diyorsunuz zaten.
Kuru temizlemeye vermenin amacı evde getiremeyeceğimiz lekeler ve evde yıkanmayacak şeyler-ceket,kumaş pantolon vs- diye düşünüyorum.
Kot ve çay lekesi için ımm rengi şöyle olabilir ama demek bana saçma geldi.
Çok veren varsa daha doğru cevabı yazar.
Bu arada yazdığınız yere ben de verdim.
İsim hakkı ile açılan bir yer demek ki bizim buralarda da var bir iki tane çünkü.
İşlerini iyi yapıyorlar herhalde isim yaptıklarına göre diye düşünüp bir şey olmaz bence diyorum
Hayır renklilerde bazen sıkıntı oluyor. Ben bej rengi ceketime sıktım aspirin cif markasıydı mahvetti.Bir problem olacağını sanmıyorum da artık çok iyi leke çıkarıcılar var, kuru temizlemeye vermeye gerek yoktu bence.
Neyn 350 mi . Ben pantolona o kadar veriyorum da içim gidiyorTedbiren söylüyorlar olabilir. Yani mahvetmezler umarım korkuyorum bilemedim. 350 lira verdim benim için şu pahalılıkta çok para.
350 verdim pantolona. O an dışarda arkadaşlarımlaydım.kuru temizleme fiyatlarından haberdar değilim kusura bakmayın, pantolonu ne kadarı almıştınız merak ettim.
leke ilk döküldüğü an bulaşık makinesi parlatıcısı döker sonra durular yıkatırsanız mis gibi olur.
Bende 350 verdim işte.Neyn 350 mi . Ben pantolona o kadar veriyorum da içim gidiyor
Hayır pantolona 350 ödedim bende yanlış anlaşıldım pardonKot pantolon benim için lekesi kolay çıkan bir kumaştır. O sebeple giyinmeyi çok severim. Çay lekesi de hızlıca müdahale ederseniz asla belli olmaz. Hani vişne suyu, kan, şeftali lekesi olsa bir yerde zordur ama.
350 tl kuru temizlemeye vermek yerine yenisini alırdım
Dry centerde kötü değildir açıkçası kışlık mont vs bir kaç verdim memnun kaldım.
Ben temizleme için verdiniz sandım pardonBende 350 verdim işte.
Hayır pantolona 350 ödedim bende yanlış anlaşıldım pardon
Mahvederlermi abla pantolonu ya arkadaşlarımla kafedeydimAy çok kötü hissetmiştim sizin yerinize.
Çay lekesi için bim'in bulaşık parlatıcısı(bim olacak ama) yada limon kolonyası birebir çözüm bu arada.
Mahvederlermi abla pantolonu ya arkadaşlarımla kafedeydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?