Kuru temizlemede kot pantolon rengi çok mu solar?

Reyhan_98_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
181
86
48
26
Ya eğer yanlış yere açtıysam özür diliyorum ama hangi bölüme açacağımı bilemedim. Dün pantolonuma çay döküldüde kuru temizlemeye verdim. Dry center diye bi yer. Açık renk bi kot pantolon. Rengi hafif açıladabilir hiçbişey de olmayabilir dedi. Sizce birşey olur mu? Yada veren var mı aranızda

Evet ama şekerliydi
Benimkiler de hep şekerli idi.
Sağ olsun eşim dudak payı bırakmadan koyar hep çayları.
O koyduğunda genelde dökerim ben.
Belki ben sarsağımdır biraz bilemedim.
Neyse vermişsiniz artık.
Ben evde deneseydiniz önce demek istemiştim ama geçmiş artık.
Bana açılmaz gibi geldi açık renk diyorsunuz zaten.
Kuru temizlemeye vermenin amacı evde getiremeyeceğimiz lekeler ve evde yıkanmayacak şeyler-ceket,kumaş pantolon vs- diye düşünüyorum.
Kot ve çay lekesi için ımm rengi şöyle olabilir ama demek bana saçma geldi.
Çok veren varsa daha doğru cevabı yazar.
Bu arada yazdığınız yere ben de verdim.
İsim hakkı ile açılan bir yer demek ki bizim buralarda da var bir iki tane çünkü.
İşlerini iyi yapıyorlar herhalde isim yaptıklarına göre diye düşünüp bir şey olmaz bence diyorum

Benimkiler de hep şekerli idi.
Sağ olsun eşim dudak payı bırakmadan koyar hep çayları.
O koyduğunda genelde dökerim ben.
Belki ben sarsağımdır biraz bilemedim.
Neyse vermişsiniz artık.
Ben evde deneseydiniz önce demek istemiştim ama geçmiş artık.
Bana açılmaz gibi geldi açık renk diyorsunuz zaten.
Kuru temizlemeye vermenin amacı evde getiremeyeceğimiz lekeler ve evde yıkanmayacak şeyler-ceket,kumaş pantolon vs- diye düşünüyorum.
Kot ve çay lekesi için ımm rengi şöyle olabilir ama demek bana saçma geldi.
Çok veren varsa daha doğru cevabı yazar.
Bu arada yazdığınız yere ben de verdim.
İsim hakkı ile açılan bir yer demek ki bizim buralarda da var bir iki tane çünkü.
İşlerini iyi yapıyorlar herhalde isim yaptıklarına göre diye düşünüp bir şey olmaz bence diyorum
Tedbiren söylüyorlar olabilir. Yani mahvetmezler umarım korkuyorum bilemedim. 350 lira verdim benim için şu pahalılıkta çok para.

Bir problem olacağını sanmıyorum da artık çok iyi leke çıkarıcılar var, kuru temizlemeye vermeye gerek yoktu bence.

kuru temizleme fiyatlarından haberdar değilim kusura bakmayın, pantolonu ne kadarı almıştınız merak ettim.

leke ilk döküldüğü an bulaşık makinesi parlatıcısı döker sonra durular yıkatırsanız mis gibi olur.

kuru temizleme fiyatlarından haberdar değilim kusura bakmayın, pantolonu ne kadarı almıştınız merak ettim.

leke ilk döküldüğü an bulaşık makinesi parlatıcısı döker sonra durular yıkatırsanız mis gibi olur.
350 verdim pantolona. O an dışarda arkadaşlarımlaydım.

Kot pantolon benim için lekesi kolay çıkan bir kumaştır. O sebeple giyinmeyi çok severim. Çay lekesi de hızlıca müdahale ederseniz asla belli olmaz. Hani vişne suyu, kan, şeftali lekesi olsa bir yerde zordur ama.
350 tl kuru temizlemeye vermek yerine yenisini alırdım 😬
Dry centerde kötü değildir açıkçası kışlık mont vs bir kaç verdim memnun kaldım.

Kot pantolon benim için lekesi kolay çıkan bir kumaştır. O sebeple giyinmeyi çok severim. Çay lekesi de hızlıca müdahale ederseniz asla belli olmaz. Hani vişne suyu, kan, şeftali lekesi olsa bir yerde zordur ama.
350 tl kuru temizlemeye vermek yerine yenisini alırdım 😬
Dry centerde kötü değildir açıkçası kışlık mont vs bir kaç verdim memnun kaldım.
Hayır pantolona 350 ödedim bende yanlış anlaşıldım pardon

Evde yıkasan çıkardı aslında. Kosla renkli ve kosla beyaz bulundur evde, ya da rossmannda leke çıkarıcılar var dr beckmann ‘ın.

Back