• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Kuru Sampuan ( yagli saclar icin)

GuL1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
220
0
46
34
Almanya
Merhaba kizlar,

ben almanyada yasiyorum ve yeni bir ürün gördüm ama önce bi ögrenmek istedim kullanan var mi diye.

Adi Trocken Shampoo yani Kuru Sampuan. Sprey gibi bisey onu yaglanan saclara sIkiyorsun sonra biraz bekleyip tariyorsun, yaglanma
gitmis oluyormus. Schauma cikarmis yeni bu ürünü ama bi cok markada varmis internette okudugma göre.

Kullanan var mi aranizda??

$schauma_cotton_fresh_trocken-shampoo_teaser-cropData4.png

Merhaba kizlar,

ben almanyada yasiyorum ve yeni bir ürün gördüm ama önce bi ögrenmek istedim kullanan var mi diye.

Adi Trocken Shampoo yani Kuru Sampuan. Sprey gibi bisey onu yaglanan saclara sIkiyorsun sonra biraz bekleyip tariyorsun, yaglanma
gitmis oluyormus. Schauma cikarmis yeni bu ürünü ama bi cok markada varmis internette okudugma göre.

Eki Görüntüle 272647
yağlı saçlar için özellıkle çok guzel bi urun tavsıye ederım içerisinde pudra var beyaz beyaz oluyor saçın fazla yağını alıyor tarıyoun mıs gibi :) watsonslarda var 10 tl ufak çanta boyu

Merhaba kizlar,

Eki Görüntüle 272647

merhaba canim bende almanyada yasiyorum ve bu ürünü deneme amacli kulanmistim ama fazla kullandigimdanmi yoksa ml az oldugundan mi bilmem tek kullanista bittmisti cok sasirdim :26: Suanda dm kendi markasi olan Balea Trocken Shampoo kullaniyorum fiyatida ayni yalniz sisesi büyük gayet memnunum acelem oldugunda kullaniyorum saclarim mis gibi (frischer) oluyor :1:

merhaba canim bende almanyada yasiyorum ve bu ürünü deneme amacli kulanmistim ama fazla kullandigimdanmi yoksa ml az oldugundan mi bilmem tek kullanista bittmisti cok sasirdim :26: Suanda dm kendi markasi olan Balea Trocken Shampoo kullaniyorum fiyatida ayni yalniz sisesi büyük gayet memnunum acelem oldugunda kullaniyorum saclarim mis gibi (frischer) oluyor :1:

aynen canim iki üc kere kullaniyorum bitiyor bendede :) galiba cok sIkIyoruz:) balea bende kullandim ama kokusu cok agir geldi bana o yüzden almiyorum artik..:)

aynen canim iki üc kere kullaniyorum bitiyor bendede :) galiba cok sIkIyoruz:) balea bende kullandim ama kokusu cok agir geldi bana o yüzden almiyorum artik..:)

Ben bi kac kutu bitirdim :) ama suan kullanmiyorum artik sinir oluyordum o pudraya elimi sacima atsam kiyafetlerim bembeyaz oluyordu :) simdi üsenmeyip her sabah saclarimi yikiyorum :) en iyisi :)

Ben gratisten almıştım markasını bilmiyorum hala da kullanıyorum öyle kısa zamanda falan bitmedi, zaten gerektiğinde kullanıyorum :34:

Pudrası kalmıyor ki elinle dağıtıyorsun kalanını da tarak yada fırçayla dağıtıyorsun bence yağlı saçlara sahip olanlar için mucize :1:

Back