payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 3.269 3.373 29 Cumartesi 21:15 Konu Sahibi payedar #1 Saçlarım çok kuru. Neme doyuracak yumuşacak yapacak önerisi olan var mı kızlarım
Y yuruyenokul Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Eylül 2024 115 64 Cumartesi 23:43 Konu Sahibi payedar #2 Hindistan cevizi yağı. sürün bekletin saçınızı sarıp. baya beklesin sorun olmaz sonra duşa girersiniz. pamuk gibi yapıyor denedim
Hindistan cevizi yağı. sürün bekletin saçınızı sarıp. baya beklesin sorun olmaz sonra duşa girersiniz. pamuk gibi yapıyor denedim
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 3.269 3.373 29 Dün 00:20 Konu Sahibi payedar #3 yuruyenokul .!.: Hindistan cevizi yağı. sürün bekletin saçınızı sarıp. baya beklesin sorun olmaz sonra duşa girersiniz. pamuk gibi yapıyor denedim Genişletmek için tıkla... Evet bir iki kez denemiştim onu. Eşim kokusundan çok rahatsız oldu bir daha yapma dedi ama öneri için çok teşekkür ederim
yuruyenokul .!.: Hindistan cevizi yağı. sürün bekletin saçınızı sarıp. baya beklesin sorun olmaz sonra duşa girersiniz. pamuk gibi yapıyor denedim Genişletmek için tıkla... Evet bir iki kez denemiştim onu. Eşim kokusundan çok rahatsız oldu bir daha yapma dedi ama öneri için çok teşekkür ederim
narintanyeri Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2023 991 228 31 Dün 23:14 Konu Sahibi payedar #4 payedar .!.: Saçlarım çok kuru. Neme doyuracak yumuşacak yapacak önerisi olan var mı kızlarım Genişletmek için tıkla... Zeytinyağı Hindistan cevizi yağı hindistan rahatsız etmiş ama dax supergo diye bir yağ var oda güzel yapıyor
payedar .!.: Saçlarım çok kuru. Neme doyuracak yumuşacak yapacak önerisi olan var mı kızlarım Genişletmek için tıkla... Zeytinyağı Hindistan cevizi yağı hindistan rahatsız etmiş ama dax supergo diye bir yağ var oda güzel yapıyor
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 3.269 3.373 29 Bugün 00:01 Konu Sahibi payedar #5 narintanyeri .!.: Zeytinyağı Hindistan cevizi yağı hindistan rahatsız etmiş ama dax supergo diye bir yağ var oda güzel yapıyor Genişletmek için tıkla... İnternette yazınca bu çıktı uzamaya yardımcıymış bu mudur bahsettiğiniz ürün? Eklentiler IMG_8951.jpeg 94,5 KB · Görüntüleme: 3
narintanyeri .!.: Zeytinyağı Hindistan cevizi yağı hindistan rahatsız etmiş ama dax supergo diye bir yağ var oda güzel yapıyor Genişletmek için tıkla... İnternette yazınca bu çıktı uzamaya yardımcıymış bu mudur bahsettiğiniz ürün?
narintanyeri Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2023 991 228 31 Bugün 00:15 Konu Sahibi payedar #6 payedar .!.: İnternette yazınca bu çıktı uzamaya yardımcıymış bu mudur bahsettiğiniz ürün? Genişletmek için tıkla... Evet buda saçımı çok güzel yapmıştı
payedar .!.: İnternette yazınca bu çıktı uzamaya yardımcıymış bu mudur bahsettiğiniz ürün? Genişletmek için tıkla... Evet buda saçımı çok güzel yapmıştı
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 3.269 3.373 29 Bugün 00:17 Konu Sahibi payedar #7 narintanyeri .!.: Evet buda saçımı çok güzel yapmıştı Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim