Şampuan ve Saç Kremleri Kuru saçlar için şampuan önerisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ela.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
2.161
5
116
Isparta
arkadaşlar benim bitki şampuanlarından büyük ihtimal saç diplerim çok kurudu 6 aydan fazla pantenin kremsiz şampuanını kullanıyorum ama hala kuru birde hafif kepek var ..bana önerebileceğiniz saçıma dolgunluk ve nem verecek şampuan varsa allah rızası için yazın.pantenin ince ve yağlı saçlar için dolgunluk verici şampuanı var alıcam ama saçlarım yağlıyı geçin çok kuru napcam ben yaaakannehir

elacım merhaba:))
ben onca doğal/yapay sıradan şampuan deneyimlerimden sonra pantene geri dönüş yaptım ve
arttık asla degiştirmeyi düşünmüyorum kepeklenme olsa bile kepekli saclar için olanını kullanırım.

merhaba senemcim..
pantene güzel bir şampuan ama saçıma nem vermesi için dün araştırdım onarısı serisi varmış şampuan olarak ona geçicem ..ben normalde yeşilini kullanıyordum sert saçlar için birde onu deniyim bakalım...

ben eskiden yıllarca pantene kullandım ve hiç sikayetim olmamıştı
ne zaman su bitkisel sampuan lagalugalarına inanmaya baslayıp 10 15 cesit sampuan degiştirdim sac boyadım doğum oldu..sonrasında saclarım azaladı döküle döküle
uzun zamandır giremiyorum kk'ya.
su karafiili kürü denemeye karar verdim sen kullanıyor muısun memnun kaldın mı ?

bende diyet yapınca kanzılığım sınırın altına bile indi ve saçlarım çok döküldü ee röflede yaptırmıştım inceldi iice azalmıştı ama son 6 ayda özellikle,bakımlarla ve beslenmeyle düzeltiyorum saçlarımı,seninde mutlaka eski halini alır doğumdan sonra çok normale dönen arkadaşlarım var.boyanında saça zararı yok çevremde hep boyalı insanların saçları inanılmaz güzel bence laf bunlar..ben karanfilli suyu denemz olsaydım keşke kafamda yaralar yaptı kepekler çıktı ya..pantene devam edicem o kadar bitkisel şampuan kullandım beş para atmez hiçbiri..barceleno diye yağ var sanada tavsiye ederim bende almayı düşünüyorum dün baktım ama bulamadım kolay bulunmayan bir yağ karışımı galiba..

benım de kuru saçlarr...
recoise kullanıyorum şu an ama hep değiştiriyorum ben bundan once de blendaxtı
ondan önce de avon un şampuanı

ooff off bulamadımm bulamadım

diplerim kuru çok ve tortu tarzı bişeyler var bir türlü geçmek bilmedi napcam bilmiyorum..

Canım Dove Teraphy serisini öneririm sana...Çok güzel nemlendiriyor. Saç diplerin de kuruysa çok iyi gelir.
Bir de diplerine yağ karılışmları maskeleri kullanabilirsin canım.
pek bitkisel şampuanları önermem çünkü çok fazla kurutuyorlar, saç derisinde egzama yapabiliyorlar.

evet canım bugün aktara gidip bercelona diye yağ karışımı varmış onu almayı düşünüyorum inş iyi gelir.yıllar evvel dove kullanmıştım hiç yaramadı saçıma..çöyle dolgunluk ve nem verici şampuan bulsam çok mutlu olcam...

barcelino ben kulalnıyorum canım, aman aman bir yumuşaklık vermiyor ama besliyordur mutlaka, güzel bir karışım...
Dove bu teraphy serisini yeni çıkardı ama seneler evvel yoktu tatlım, koyu lacivert seriden bahsediyorum, bence bir dene, 5 lira filan zaten şampuanı.

tamam şampuanım bitince denicem canım ,ama barcelino biraz yumuşaklık dışında uzama ve gürleşme yapmadı mı ne zamandır kullanıyorsun?

1-2 ay oldu sanırım canım. haftada 1 kez saç uçlarına uyguluyorum ben. yumuşatıyor.
saçlarım zaten epey gür olduğundan, sadece yumuşatma amaçlı kullanıyorum tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…