Kuru öksürük

NAZEYCEM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
31
0
86
40
Adana
merabalar,
kızım 4,5 yaşında ve kuru öksürüğü var bronşit falanda geçirmedi,doktor ciğerlerinin de temiz olduğunu söledi halen kullandığı şuruplar var ve ballı turpuda denedim biraz kesiyor ama gene öksürüyor, cumaya tekrar doktora götürcem ama daha farklı şeyler uygulayanlar veya şu şurup etkilidir diye bilginiz varmı gittiğimde doktora sorayım, cvp bekliyorum tşkkürler..

Benim kızım 3 yaşında yanımda fıstık yerken birden öksürmeye başladı.gece hafif ötme sesi geldi boğazından sonraki günse kuru kuru öksürük ben nolur nolmaz belki ciğerlerine kaçtı düşüncesile , doktora görütdüm.ciğerleri temiz dediler.Rontgende de çıkmadı bişi.Kanda temiz ama öksürükle birlikte anlattığım hikaye ye dayanarak bronkoskopi yapalım dediler.Çok zor birşeydi allahım mecbur bırakmasın.Allahtan yapmışlar.Toz tanesi kadar sal ciğerine kaçmış.o öksürtüyormuş.Doktor çok şanslısınız fark ettiniZ.Genelde fark edilmez antibiyotik tedavisi bile uygulanır öksürük keislmez ve zatüreye çevirir de gelirler demişti.

Sizde böyle birşey yokturumarım.Kuru öksürük bazen yabancı cisim kaçmasıylada olabiliyor.Bu ihtimalide düşünün derim.Çokk çok geçmiş olsun...

cnm benim kızımda gecen ay aynı durumdaydı bi geec 3 saat aralıksız öksurdu hatta açtım neti orada bi anne bi atatlı kaşığı bal verin dio du asla yememesin rağmen yuttu bide karabiberle bakı karıştırıp sırtına komple surdum kağıt ruloyuda yapıştırdım ve o gece sakinledi öksurme balgam sökturucude cocukta cok luzumsuz öksuruk yapıyo onuda bıraktım hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…