• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Kuru Kızaran Gözenekli Hassas Alerjik Ciltler için hangi ürünler?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Hassasiyeti gidermek için en çok neyi önerirsiniz

• Eczanelerde satılan pharma kozmetik ürünler (vichy, clinique...)

OY: 9 33,3%
  • Doğal ürünler

OY: 13 48,1%
  • Thermal su içeren ürünler

OY: 5 18,5%

• Ankete Katılan
    27

heal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
14
0
86
İzmir
Merhaba, konularda arama yaptım ancak ulaşamadım. Bu konuda muhakkak öneriler olmuştur ama gerçekten forumu 2 gündür incelememe özellikle açılmış bir konu başlığı bulamadım. Yüzüme güneş koruma faktörü olan bir nemlendirici kullanmak zorundayım. Yaz kış.Bunun için tüm markaları denedim. Bende en az alerji yapanı şaşırtıcı bir şekilde Avon oldu. Kuru ciltler için Hydrofirming serisi. Ki bu listede Loreal, Nivea, Garnie var. En ucuzundan en pahalısına hepsini denedim. Termal su içeren ürünlerin iyi geldiğini duydum ama şimdiye kadar kullanan ve tavsiye eden çıkmadı.
Ama en büyük şikayetim özellikle soğukta cildimin kızarması. Gözeneklerin iyice belirginleşmesi. Karma bir cildim var denebilir ama t bölgesi için çok yağlı denemez. Yani nerdeyse kuruya yakın. Bu kadar hassas bir cilt tabii ki yorgunluğu da anında belli ediyor. Ben bu kızarıklığı hassasiyeti giderecek bir şey arıyorum.Mümkünse doğal ürünler. Kayısı çekirdeği yağını okudum burda ama kullanıp faydasını gören kişilerin yorumlarını göremedim. Fikirlerinizi bekliyorum. teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba,
Kızarıklığı giderecek bir ürün bilgim yok; ancak kayısı çekirdeği yağı gibi yağları, hele hele güneşte kullanmanızı hiç tavsiye etmem. Sonuçta bu bir işlemden geçmiş yağ ve güneş altında cildi çok yakar diye düşünüyorum. Benim de kızarıklık problemim var özellikle güneş altında iyice artıyor. Yüksek faktörlü ürünleri kullanmama rağman yine de etkiliyor malesef...

merhaba
benimde cildim hassas,nemsiz ve karma.bende kuru sanirdim hep ama nemsizliktenmis kuruluk.ben suanda la roche posay ürünleri kullaniyorum ve memnunum.termal su iceriyor,dermok. bir ürün.tavsiye ederim.
kizarlikliklari gidermek icin bakim kremleride var.

Benim de cildim çok kuru ve alerjik. Bu yüzden dermo kozmetik ürünler kullanıyorum şuan bioderma'nın ürünlerini kullanıyorum. Bunun yanında la-roche posay'ın ürünlerinin de bu sorunlar için çok iyi olduğunu eczacı söyledi. Clinuque ürünlerinden de memnun kalmıştım ben.

Çok teşekkürler sanırım ben de la-roche posay deneyeceğim öncelikle, kullanıp memnun olmayan birini okumadım yorumlarda.
Gözenekler için özellikle tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı? Ben cildim yağlı olmadığı için hiç özen göstermedim ergenlikte, yıllar sonra sanırım sigaranın da etkisiyle gözenekler belirdi.Siyah nokta da pek yok ama gözenekler bariz belli yanaklarımda. Sigarayı bıraksam da değişmedi bişey.

la rohce posay ı hıc begenmıyorum cok ıyı dıye verılen rosalıac temızleme jelı resmen kavurdu suratımı bu kadar da olmaz yanı
ben o markaya lıra vermem

arkadaşım gözenekleri kapatmak istiyorsan banyoda yüzünü incitmeden kesele buharla gözenekler acılır ve keseyle temizlenir sonra tmiz cilde kil maskesi uygula bak bakalım 2 veya 3 haftaya gözenek kalıyomu. azcık beyaz kil az gül suyu 3 veya 5 damlada limon suyu damlat karıştır kuruyunca yüzünden ovalayarak yıka. memnun kalacağında eminim arkadaşım :)) güzel günler dilerim

ben forever living kullandım çok faydasını gördüm istersen yardımcı olurum bir arkadaşım orda çalışıyor mailini verirsen iletirim

hassas ciltler için avene ürünlerini tavsiye ederim. gerçekten en hassas ciltlerde bile mucize yarattığına şahit oldum. bu konuda çok güvenilir bi marka

içeriğinde "ceteryl alchol" ve "alchol denat" ve bilumum alkol türevleri olmayan ürünler.

hassas cilt alkole tepki verir kızarır kılcal damarlar hop ayağa kalkar. piyasadaki ürünlerin hemen hepsinde alkol koruyucu madde olarak var maalsef.

ben şu aralar oriflame fairness losyon kullanıyorum. krem nemlendiricisinde alkol var fakat losyon olanında yok. bana çok iyi geliyor bu nemlendirici.

Back
X