Merhaba, konularda arama yaptım ancak ulaşamadım. Bu konuda muhakkak öneriler olmuştur ama gerçekten forumu 2 gündür incelememe özellikle açılmış bir konu başlığı bulamadım. Yüzüme güneş koruma faktörü olan bir nemlendirici kullanmak zorundayım. Yaz kış.Bunun için tüm markaları denedim. Bende en az alerji yapanı şaşırtıcı bir şekilde Avon oldu. Kuru ciltler için Hydrofirming serisi. Ki bu listede Loreal, Nivea, Garnie var. En ucuzundan en pahalısına hepsini denedim. Termal su içeren ürünlerin iyi geldiğini duydum ama şimdiye kadar kullanan ve tavsiye eden çıkmadı.
Ama en büyük şikayetim özellikle soğukta cildimin kızarması. Gözeneklerin iyice belirginleşmesi. Karma bir cildim var denebilir ama t bölgesi için çok yağlı denemez. Yani nerdeyse kuruya yakın. Bu kadar hassas bir cilt tabii ki yorgunluğu da anında belli ediyor. Ben bu kızarıklığı hassasiyeti giderecek bir şey arıyorum.Mümkünse doğal ürünler. Kayısı çekirdeği yağını okudum burda ama kullanıp faydasını gören kişilerin yorumlarını göremedim. Fikirlerinizi bekliyorum. teşekkürler.
Ama en büyük şikayetim özellikle soğukta cildimin kızarması. Gözeneklerin iyice belirginleşmesi. Karma bir cildim var denebilir ama t bölgesi için çok yağlı denemez. Yani nerdeyse kuruya yakın. Bu kadar hassas bir cilt tabii ki yorgunluğu da anında belli ediyor. Ben bu kızarıklığı hassasiyeti giderecek bir şey arıyorum.Mümkünse doğal ürünler. Kayısı çekirdeği yağını okudum burda ama kullanıp faydasını gören kişilerin yorumlarını göremedim. Fikirlerinizi bekliyorum. teşekkürler.
Son düzenleme: