- 29 Mayıs 2008
- 335
- 32
-
- Konu Sahibi yagmur_tanesi
canım gliserin de bir alkol çeşidi sonuçta,bence ileri evrede o da saça zarar verirMerheba benimde kabaran saclarim var, gliserini suyla inceltip gliserin 1 su 3 olcu olacak sekilde nemli saclara uyqulaya bilirsiniz, kuru saca uyqularsaniz saciniz daha da kuruyacak,nemli sac onemli. Birde zeytin yagina jojoba yagi ekleyerek yag terapisi yapa bilirsiniz
canım aynı dertten muzdaribiz. saçıma yapmadığım bakım kalmadı,hatta git gide sanki daha kötü oldu.bununla ilgili konu da açmıştım bak fotoğrafı da var saçlarımın http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yipranmis-saclarim-resimli.906893/
eskiden yumuşacık parlak olan saçlarım şimdi bu halde.ne yapsam kurtaramıyorum,eski haline dönmüyor.şu saç serumları vs vs de sadece o anlık güzelleştiriyor sonra daha kötü yapıyor.benim tecrübem bu.
Merheba benimde kabaran saclarim var, gliserini suyla inceltip gliserin 1 su 3 olcu olacak sekilde nemli saclara uyqulaya bilirsiniz, kuru saca uyqularsaniz saciniz daha da kuruyacak,nemli sac onemli. Birde zeytin yagina jojoba yagi ekleyerek yag terapisi yapa bilirsiniz
canım gliserin de bir alkol çeşidi sonuçta,bence ileri evrede o da saça zarar verirbebe yağı,gliserin vs bunlar ileri zamanlarda saça zarar veren ürünler.kısa vadede çözüyordur mutlaka ama kalıcı çözüm bulabilsek keşke.
yağ terapilerini ben hep yapıyorum.hala faydasını göremedim onların da ne yazık ki...
canım keratin bakımını ben de düşünüyorum,sen yaptırırsan burada bizimle de paylaşır mısın?katkısız keratin yaptır ama diğeri zararlı.evet okumustum senın açtıgın konuyu keşke kalıcı bır durum bulabılsek su da cok içiyorum saç önemli bayanda
redistin keratinlili bakım suyunu sıkıyorum bende ama yok gliserinden uzak durmaya çalısıyrm cunku arkadas loreal dı snanırım yanlıs olmasın glıss ler varya ondan kullanıyordu saçlarını yıprattı ondanda kotrkuyorum ıcınde sılıkon oldugundan kullanmadıgın an daha kotu oluyormus
sanırım en sonunda brazilya fönü yaptırıcam :) keratın bakımı ondanda korkuyrmson çıkış yolu o kestıreyım desem saglıksız sac degılkı yumusak ama kuru renksız kabarık pöf
TABİKİ PAYLASIRIM BEN DİREK KENDIM ALIP YAPARIM EVDE YAPARSAM OYLE DUSUNUYORUM BIZIM ORDA FIYATLARI COK FAZLA CUNKU KATKISIZ KERATIN BAKIMI NI NASIL ANLARIM KI BEN DIREK HAZIR SETLERDEN ALMAYI PLANLAMISTIM 3 AYA YAPARIM INS SACLARIMA ÇÖZUM BULAMAYACAGIM GIBI GENETIK SANIRIM COCUKKEN EN AZINDAN CANLIYDI :) SIMDI CANIDA GITTI :) HEP SAÇLARIMA ISILTI YAPPIP GEZMEK ISTEMISIMDIR HEM ONU BOYATIRIM ZATEN DUZ OLUNCA ODA BELLI OLUR DIPDEN GELENEDE ALLAH KERIM ARTIKcanım keratin bakımını ben de düşünüyorum,sen yaptırırsan burada bizimle de paylaşır mısın?katkısız keratin yaptır ama diğeri zararlı.
Qliserin yalniz yanliş kullanildikta zararlidir, kuru saclara uyqularsaniz sacinizdaki nemi emer, alkol gibi bakterileri öldürmez ,internetden kapsamli araştira bilirsiniz. Ben saclarimi duzleştirmektense tvist yaparak kivirmayi tercih ediyorum, hacimli olmasindan yararlaniyorum.no heat curly hair yazarak farkli yontemler bulabilirsiniz.sevgilercanım gliserin de bir alkol çeşidi sonuçta,bence ileri evrede o da saça zarar verirbebe yağı,gliserin vs bunlar ileri zamanlarda saça zarar veren ürünler.kısa vadede çözüyordur mutlaka ama kalıcı çözüm bulabilsek keşke.
yağ terapilerini ben hep yapıyorum.hala faydasını göremedim onların da ne yazık ki...
canım buradaki topiklerde hep katkısız keratin diyorlar ben de hiç kullanmadığım için marka falan bilmiyorum,çok iyi araştır yine evde yap ama set katkısız keratin olsun.umarım düzelir bize de umut olurTABİKİ PAYLASIRIM BEN DİREK KENDIM ALIP YAPARIM EVDE YAPARSAM OYLE DUSUNUYORUM BIZIM ORDA FIYATLARI COK FAZLA CUNKU KATKISIZ KERATIN BAKIMI NI NASIL ANLARIM KI BEN DIREK HAZIR SETLERDEN ALMAYI PLANLAMISTIM 3 AYA YAPARIM INS SACLARIMA ÇÖZUM BULAMAYACAGIM GIBI GENETIK SANIRIM COCUKKEN EN AZINDAN CANLIYDI :) SIMDI CANIDA GITTI :) HEP SAÇLARIMA ISILTI YAPPIP GEZMEK ISTEMISIMDIR HEM ONU BOYATIRIM ZATEN DUZ OLUNCA ODA BELLI OLUR DIPDEN GELENEDE ALLAH KERIM ARTIK