Selam,
kimse yapmadı sanırım bu kürü,ben cevap yazayım;geçen ay yaptım kilo almadım.25 günlük yapıp bıraktım,çünkü gerek kalmadı , 5,5 haftalık hamileyim şuanda :) Çok çabuk işe yaradı sanırım,3 aydır korunmayı bırakmıştık ,kürün yarısını uygulayabildim.Bi de şunu söyliyim ; paketlenmiş incirler yerine dalında kurumuş dağ incirlerini kullandım ben,onlar daha doğal oluyo...
İnşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız...
herkeste farklı etki yaratabiliyor.. ben de çocuk istemeye başladığım sıralarda denemiştim eylül ayıydı sanırım ramazandı.. bir ay denedim bir kaç kilo aldım sonuçta incirin şekeri yoğun..kilo aldığım gibi o ay adet olamadım adetim bir ay gecikti..hayatımda ilk defa gecikmişti başlarda hamileyim sanmıştım ama art arda yapılan kan ve idrar sonuçları hamile olduğumu doğrulamadı..ilk defa hayatımda adet söktürücü kullandım ve öyle adet olabilmiştim ancak..içtiğim incir suları kist yapmıştı ben de..konuyu görünce yazma ihtiyacı hissettim incir suyunu içmeseydim belki de kendiliğinden olacaktı.. düzeninizi bozmayın derim ben çünkü herkeste aynı etkiyi göstermiyor maalesef..
benim hakkımdada hayırlısı olur inşallah bakalım bir hafta oldu kullanalı inşallah banada yarar kucagıma yavrumu alırım acaba başka yapmam gereken ne var