• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuru iğne tedavisi

daha önceki bir konuda da yazmıştım ben ağustos ayında oldum şukurler olsun çok faydasını gördüm üç seans yaptırdım şu anda cok hafif ağrılarım arada oluyor dr bir doz daha olabilirsin demişti şimdilik iyi olduğum için düşünmüyorum ileride ağrım artarsa olabilirim

inanın sizin yorumunuz bana umut oldu hergün 5-6kez sayfayı açıp bakıyodum cevap yazdınızmı diye şimdi rahatsanız faydası var demek inşallah sizinde benimde bu ağrılar giderde bi daha gelmez benim yaygın vücut ağrım var fakat hayatmı mahfeden kaburga kaslarım tutuluyo zonkluyo sanki oradaki kaslar bir ip yumağı gibi birbirine geçiyo acilde kas gevşetici ağrı kesiciden sonra bi yanma ter atıyorm ancak o şekilde rahatlıyorum inşallah banada iyi gelir tekrar teşekkür ederim

inanın sizin yorumunuz bana umut oldu hergün 5-6kez sayfayı açıp bakıyodum cevap yazdınızmı diye şimdi rahatsanız faydası var demek inşallah sizinde benimde bu ağrılar giderde bi daha gelmez benim yaygın vücut ağrım var fakat hayatmı mahfeden kaburga kaslarım tutuluyo zonkluyo sanki oradaki kaslar bir ip yumağı gibi birbirine geçiyo acilde kas gevşetici ağrı kesiciden sonra bi yanma ter atıyorm ancak o şekilde rahatlıyorum inşallah banada iyi gelir tekrar teşekkür ederim

merhaba Dilek_44,
acaba kuru iğne yöntemini denedin mi? Denediysen memnun kaldin mi?
Benimde cok sikintim var, ve denemek istiyorum.

merhaba Dilek_44,
acaba kuru iğne yöntemini denedin mi? Denediysen memnun kaldin mi?
Benimde cok sikintim var, ve denemek istiyorum.

allahın izniyle pzrtsi başlıycm inşlh işe yarar pztsi gidcm bu kadar beklememin nedeni maddiyat sema hastanesinde turan uslu bey e muayene olucm sadece muayene ücreti 200 tl seanslar 100 tl ssk karşılamıyomş bütün gelişmeleri yazcm allah hepimize acil şifalar versin

sonunda gittim muayene oldum sırtıma bikaç kez iğne batırdı çok korkmuştum ama inanın boşuna korkmuşm hiç acımadı ve çok kısa sürdü şuan ağrılarımda pek değişen bişey yok zaten cuma gününe kadar geçmezse tekrarlıycğz dedi umarım kurtuluruz allah hepimize acil şifalar versin:34:

bu günde gittim o kadar şiddetli sırt ağrım vardıkı gece yatamıyodm 1.seans dan sonra baya rahatladm tamamen geçmedi zaten dr bu gündedi daha başındayz sanırm 2 seans daha gerekli merak etme geçeck dedi inşlh tek umudm iyilşmk

bu gün 3.seansım yapıldı inanın o şiddetli ağrılardn eser kalmadı arada oluyo ama çok hafif ben artık o kötü günlerimin gittiğine inanıyorum dr turan bey çok ilgili,mütevazi gerçekten harika bi insan şimdiye kadar nasıl bekleyebilmşm bence o ağrıların hahatınızı mahfetmesine daha fazla izin vermeyin:34:

dilek hanım tekrar denerseniz etkinliği için buraya yazın birde dr serdar beyi deneyin oda çok başarılı bir doktormuş

tabiki yazarım bu hastalık çok illet bişey olduğu için kendimle beraber herkesin bilgilenmesini istiyorum allah hepimize acil şifalar versin yinede beterinden korusun serdar beyi duydum ve konuştum ama seans ücreti 200 lira turan bey belki hastane olduğu için ilk muayene 200 seanslar 100 bilemiyorum ama maddi duruma bağlı çok şey inşallah bir an önce ayarlayıp gidebilirim

Dilek hanim kuru igne tedaviniz 5 seans aldim demissiniz doktorunuz kac seans onermisti acaba yarida biraktiginiz icinmi agrilar geri döndü ?

Belimin ve bacaklarımın ağrısından kalkıp doğrulamıyordum şu an fizyoterapiste gidiyorum 2.seansı gerçekleştirdi her seansta biraz daha rahatlıyorum.Kuru iğne ultrason kupa ve masaj yapıyor ben bu ağrılardan kurtulabileceğimi düşünemezdim işinde uzman bir fizyoterapiste gidin herkese öneriyorum.

Back