• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuru Gıda Depolaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ema1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.133
18.287
823
Böyle şeyleri gördükten sonra da insanın mutfak düzüp yemek yapası geliyor. İşte tasarımcı, işte ürün.
Zevro‘nun tasarladığı bu ürün, kuru gıda saklama ve kullanma konusuna sağlam bir çözüm getiriyor. Tüp şeklinde tasarlanan bu sebiller, 4.5 kiloya kadar kuru gıda saklayabiliyor.

İçinden birşey almak istediğiniz zaman, altındaki vanaları çevirmeniz yeterli. Vanaların arkasındaki 4 bölme de döner kapı mantığı ile çalışıyor. Böylece tam istediğiniz miktarda gıda alabiliyorsunuz. Üstelik, 45 güne kadar tazelik sağlıyor

Kullanım açısından güzel de ortalıkta olması göz zevki açısından pek hoş değil..

Koca koca şeyler mutfak tezgahının üzerinde duracak bilmem görsel olarak nasıl durur..

Kullanım açısından güzel de ortalıkta olması göz zevki açısından pek hoş değil..

Koca koca şeyler mutfak tezgahının üzerinde duracak bilmem görsel olarak nasıl durur..

lokantalar için olabilir bence ev içinde uygun

Çok sevimli ya çok hoşuma gitti..
Benim cam kavonozda durur herşeyim,bu tarz bişeler bulsam alırdım:)

benim de cam kovanozlarım da herşey pakat açıldığı an cam kavanozlara boşaltırım ama bunlar asılmalı..

Güzelmiş...Bunların dolap içinde monteli olanından yokmu? ola :roflol:

ya güzelllerde yinede kullanmma mutfağım kocaman olursa belki kullanışlı olabilirler

tupperware'in saklama kaplarında daha uzun süreli koruma sağlanıyor.Geliş fiyatından almak için üye oldum.

tupperware'in saklama kaplarında daha uzun süreli koruma sağlanıyor.Geliş fiyatından almak için üye oldum.

evet çok kullanışlı diye bende resim attım burayaalkisalkisalkis

Back