• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Kuru ciltlere st

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

janet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
2.631
8
116
49
Adana
günlük gece yatmadan önce bir pamuga sütle ıslatıp her gece silerseniz hem bebek gibi bir ciltde hemde cok uygun fiyata kırısık giderici nemlendirici ve temizleyeciye bir arada sahip olursunuz bu gercektende denenmis bir sey arkadaslara benim arkadasım bebek gibi otuzlu yaslarda olmasına ragmen kızımdan güzel bir cildi var kızım daha bir yasında teyzeleri anlayın yani bence bir hafta deneyin sonucunu görürüsünüz hemen o uzun vadede kullanıyor ve bırakmayıda hic düsünmüyor

göz çevresi kırışıklıklarına da iyi geliyor mu göz çevresine sürmekte zarar var mı
birde bunu cevaplayıversen be bacım

evet gözcevresini kırıştırırmı süt ben daha önce yüzüme ve gözcevreme uyguluyo idim ama gözcevremde kırsma oldu sütdenmi oldu acaba :((((((

sanmam arkadas otuz yasındaydı ozaman kırısıgı bos ver cildi pırıl pırıldı bence bir cok kozmetik ürününden daha faydalı hem ana maddesini biliyorsun en azından hem ucuz hem güvenli

Back