Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cilt Bakımı ÜrünleriKuru ciltler icin nemlendirici yüz kremi??
Merhaba, Bana cildimin çok kuruduğu bir dönemde dermatolog Excipial Hydro Su bazlı kremi vermişti ben memnun kaldım. Rossman Isana’nın kremlerinden de memnunum uygun fiyatlı hem..
Çok kuru cilt tipine sahibim bende ne denesem fayda görmedim maalesef sadece kullandıklarım arasında kötünün iyisi olan bephantendi o da tatmin etmedi mecburiyetten kullandım en son bioderma aldım şuan için aşırı memnunum henüz yeni başladım ama umarım sonradan yüzümde sivilcelenme falan olmaz.
Canım bende 1 senedir tüm kremleri bıraktım çünkü hepsi çok zararlı Evde hindistan cevizi yağı yapıyorum meyvesini alıp.youtube da yapılışını göstermiş yaptım 1 senedir onu kullanıyorum çok da memnun kaldım çok şükür benimde cildim çok çok kuru en uzun süre nemli tutan bu oldu. Haaa yapamasan da Balen in Hindistan Cevizi yağı var onu da kullanıyorum çok da memnunum