Cilt Bakımı Ürünleri kuru ciltler için nemlendirici tavsiyesi olan varmı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
D

duygut

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi duygut
mrb benim cildim kuru ama yanaklarımda tek tük sivilceler çıkıyo.cilt temizliğine beslenmeme dikkat ediyorum ama nemlendiriciye ihtiyacım var bide sivilce ne yaptıysam geçmiyo çok inatçılar her türlü yolu denedim makyajda yapmıyorum ara sıra yapsamda hemen eve gelince temizliyorum bana tavsiyelerinizi söylerseniz sevinirm kızlar.

• Konu Sahibi duygut
selamm
foreverın aleo-vera icerikli bitkisel urunlerini tavsiye ederim..
propolis ( dogal antibiyotikli ) kremi hem cildi cok guzel nemlendiriyor
hem de sivilceleri kurutuyor ve sivilce izlerine iyi geliyor..
yine cildini bu markanın avokdolu sabunuyla yıkarsan hem nemlenir hemde
iyi bir temizleme olur..
urunler cok guzel ve etkili ve %100 dogal..
gonul rahatlıgıyla tavsiye ediyorum..

• Konu Sahibi duygut
Benim de bi ara t bolgem asırı yaglanıp kalan kısımlar pul pul kuruyodu,clinique moısture on line bana cok ıyı geldi tabi her gün düzenli cilt bakımı yapıp haftalık bakımları ıhmal etmedim,bi süre sonra bu krem cildimi düzeltti ve asırı yaglı gelmeye basladı,fakat benim sivilce sorunum yoktu,yaglı kremler de sivilceleri azdırabiliyo.Senin kuru cıldın olmasına ragmen sivilce cıkması pek normal gelmedi bana canım ya, bı dermatologa gorunsen sana daha saglıklı urunler onerebilir.

• Konu Sahibi duygut

canım yardımcı olduğun için çok sağol bu dediğin ürünü nereden alabilirim?

• Konu Sahibi duygut

canım benim karma bir cildim vardı yani t bölgem yağlı yanaklarım kuruydu fakat şimdi tamamen kurudu neden oldu bilmiyorum kırlangıcın zeytin yağlı sabununu kullanıyorum garnier temizleyici jelde kullanıyorum ama bendeki nemlendiriciler yağlı olduğu için korkuyorum daha fazla sivilce yapar diye kullanmıyorum. yanaklarımda çıkmaya başladı önceden pek yoktu kafama birşeyi çok takıyorum ondanmı acaba? birde hergün nerdeyse çikolata yiyorum:kaydirigubbakcemile3 temizliğinede dikkat ediyorum yok olmuyo. dediğin gibi en iyisi doktora gitmek çok sağol canım

• Konu Sahibi duygut
he bide dudağımın kenarları çenem kuruyo soyuluyo bende anlamadım kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…