Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yüz ve vücut nemlendirmek için önerebileceğiniz bi marka varmıııı?
yüz ve vücut nemlendirmek için önerebileceğiniz bi marka varmıııı?
Arkadaşlar bilmişlik yapmak istemem ama cilt bakımı üzerine 9 ay eğitim aldığım için bu konuya cevap verme gereği duydum...Öncelikle şunu söylemeliyimki;Cildi fazla nemlendirmek , yani nemlendirmekten kasıt çok fazla yağlar ağır yapılı kremler vazelin ve türevleri kullanmak cildi nemlendirmekten çok tam tersi cildinizin yağ dengesini bozarak daha çok kurumasına yol açabilir...Bence normal bi temizleme sütüyle özellikle kuru ciltler için GARNİER ESAS BAKIM YÜZ VE GÖZ TEMİZLEME SÜTÜnü şiddetle öneririm..Bizzat kendim kullanıyorum karma bi cilde sahibim fakat göz çevrem kuru bu yüzden bu temizleyici çok iyi benim için..Daha önce neutrogena da kullandım ama hayır o yağlı bi his bırakıyo ve bence rimeli iyi çıkarmıyo...Nemlendirme konusuna gelince OLAY HYDRATİNG NORMAL VE KURU CİLTLER İÇİN olanı öneriyorum kesinlikle...Bide OLAY in temizleme jeli var mavi beyaz olan dışı o da çok güzel yumuşak bi temizleyici..Haftada birde doğal maskeler yapabilirsiniz..Örneğin gül yağı maskesi yada ne biliyim zeytinyağı filan...Ama kesinlikle hergün yüzünüze zeytinyağı filan sürmeyin kesinlikle cildi yorarsınız ve dengeyi bozarsınız...Vücut içinde VAZELİN COCOA BUTTER iyi bi vücut nemlendiricisi...Umarım yardımcı olabilmişimdir...
selam bende kuru cıldımden şikayetcıyım sebamedın gunduz nemkendıcısını kullanıyorum su ana kadar baskada ıyı bır krem bulamadım ama yasım 35 gece ıcınde kullanabılecegım yada daha ıyı bır krem onerınız varmı....kazayagı bölgesı ıçın de ne kullanabılırım...
benimde cildim çok kuru ne yaptıysam sonuç alamadım sonunda bir eczacı akrabam normal kullandığım nemlendirici üzerine saf vazalin kullanmamı söyledi artık öyle yapıyorum kuruluktan olan bölgesel kızarıklıklarda geçti