Cilt Bakımı Ürünleri Kuru ciltler için nemlendirici önerileri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
yüzüm için süt zeytinyağı ve yumurta sarısını karıştırıp sürüyorum bekleyip önce ılık sonra soguk suyla yıkıyorum yumuşacık oluyo ama iyi bi kremede ihtiyacım var

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kızlar şuan garnier esas bakım kullanıyorum güzel ama sanki sivilce yapyo gibi suratımda pütürlük olmaya başladı

aneksa , sana amway ürünlerini tavsiye ederim. Amway in dengeleyici ürünlerinden kullanırsan yağlı ve kuru bölgeleri dengeler ve memnun kalırsın. Özelime mesaj yazarsan gerekli bilgiyi veririm. XXXXXXXXXXXXXXXX

Watsons in kendi markasının kağıt seklinde yüz maskeleri var. Harikalar haftada 1 uygulanıyor ve 1.5-2 tl gibi bir fiyatları var

Yatıştırıcı Stres Karşıtı Nemlendirici Esans Jel 30ml/1oz öneririm canım çok güzel krem

burt's bees'in çok kuru ciltler için vücut losyonu hediye geldi bana, kakaolu. çok memnunum. ben de yoksa banyodan çıkınca direkt haritaya dönüşüyorum çok kuru bir cildim var.
sonra gittim gece kremini aldım yine burts beesin, çok iyi nemlendiriyor. daha önce clinique falan kullandım, dermokozmetik markalarını deniyordum ara ara. bir şikayetim oluşmuyordu nemlendirmesiyle ilgili ama bu markanın gece kreminden çok etkilendim gerçek nemlendirme neymiş onu öğrendim, çok konfor veren bir krem.

ben de aşırı kuru ciltten muzdaribim
kendimce aldıgım önlemleri yazayım
yüzümü makyajımı cıkarırken temizleme sütüyle siliyorum, bazen temizleme sütü yerine direk zeytinyagı veya bademyagıyla silip
sabun içermeyen bir temizleyici ile yıkıyorum
genelde iyi markaların cilt bakım ürünlerini tercih ediyorum, hangi kremi sürersemsüreyim yanagıma ve alnıma 1 damla badem yagı damlatıp dagıtıyorum
bunu uyumadan önce yapıyorum

banyoya girmeden önce de bazen yüzüme ve tüm vucuduma zeytinyagı ya da badem-zeytinyagı karısımı sürüyorum
zaten 1 kez dus jeliyle lifleyince yag filan kalmıyor bunlar bitkisel icerikler, sentetik yağlar gibi cözülmemezlik yapmıyor

banyo sonrası krem sürdügüm de oluyor
niveanın bebek yagından da aldım, onda da badem yagı varmıs, bu beni cezbetti

ellerime de gece uyumadan kremden evvel 3 damla badem yagı damlatıp ovusturuyorum sonra kremi sürüp yatıyorum
bu ara ellerim ve yüzüm iyi durumda
bu tarz yağlar gözenek tıkamaz

cilde vazelin filan sürülmez, gözeneklerinizi tıkar katiyen sürmeyin

Arkadaşlar bilmişlik yapmak istemem ama cilt bakımı üzerine 9 ay eğitim aldığım için bu konuya cevap verme gereği duydum...Öncelikle şunu söylemeliyimki;Cildi fazla nemlendirmek , yani nemlendirmekten kasıt çok fazla yağlar ağır yapılı kremler vazelin ve türevleri kullanmak cildi nemlendirmekten çok tam tersi cildinizin yağ dengesini bozarak daha çok kurumasına yol açabilir...Bence normal bi temizleme sütüyle özellikle kuru ciltler için GARNİER ESAS BAKIM YÜZ VE GÖZ TEMİZLEME SÜTÜnü şiddetle öneririm..Bizzat kendim kullanıyorum karma bi cilde sahibim fakat göz çevrem kuru bu yüzden bu temizleyici çok iyi benim için..Daha önce neutrogena da kullandım ama hayır o yağlı bi his bırakıyo ve bence rimeli iyi çıkarmıyo...Nemlendirme konusuna gelince OLAY HYDRATİNG NORMAL VE KURU CİLTLER İÇİN olanı öneriyorum kesinlikle...Bide OLAY in temizleme jeli var mavi beyaz olan dışı o da çok güzel yumuşak bi temizleyici..Haftada birde doğal maskeler yapabilirsiniz..Örneğin gül yağı maskesi yada ne biliyim zeytinyağı filan...Ama kesinlikle hergün yüzünüze zeytinyağı filan sürmeyin kesinlikle cildi yorarsınız ve dengeyi bozarsınız...Vücut içinde VAZELİN COCOA BUTTER iyi bi vücut nemlendiricisi...Umarım yardımcı olabilmişimdir...

benimde cildim çok kuru ne yaptıysam sonuç alamadım sonunda bir eczacı akrabam normal kullandığım nemlendirici üzerine saf vazalin kullanmamı söyledi artık öyle yapıyorum kuruluktan olan bölgesel kızarıklıklarda geçti

Arkadaşlar bilmişlik yapmak istemem ama cilt bakımı üzerine 9 ay eğitim aldığım için bu konuya cevap verme gereği duydum...Öncelikle şunu söylemeliyimki;Cildi fazla nemlendirmek , yani nemlendirmekten kasıt çok fazla yağlar ağır yapılı kremler vazelin ve türevleri kullanmak cildi nemlendirmekten çok tam tersi cildinizin yağ dengesini bozarak daha çok kurumasına yol açabilir...Bence normal bi temizleme sütüyle özellikle kuru ciltler için GARNİER ESAS BAKIM YÜZ VE GÖZ TEMİZLEME SÜTÜnü şiddetle öneririm..Bizzat kendim kullanıyorum karma bi cilde sahibim fakat göz çevrem kuru bu yüzden bu temizleyici çok iyi benim için..Daha önce neutrogena da kullandım ama hayır o yağlı bi his bırakıyo ve bence rimeli iyi çıkarmıyo...Nemlendirme konusuna gelince OLAY HYDRATİNG NORMAL VE KURU CİLTLER İÇİN olanı öneriyorum kesinlikle...Bide OLAY in temizleme jeli var mavi beyaz olan dışı o da çok güzel yumuşak bi temizleyici..Haftada birde doğal maskeler yapabilirsiniz..Örneğin gül yağı maskesi yada ne biliyim zeytinyağı filan...Ama kesinlikle hergün yüzünüze zeytinyağı filan sürmeyin kesinlikle cildi yorarsınız ve dengeyi bozarsınız...Vücut içinde VAZELİN COCOA BUTTER iyi bi vücut nemlendiricisi...Umarım yardımcı olabilmişimdir...

selam bende kuru cıldımden şikayetcıyım sebamedın gunduz nemkendıcısını kullanıyorum su ana kadar baskada ıyı bır krem bulamadım ama yasım 35 gece ıcınde kullanabılecegım yada daha ıyı bır krem onerınız varmı....kazayagı bölgesı ıçın de ne kullanabılırım...

selam bende kuru cıldımden şikayetcıyım sebamedın gunduz nemkendıcısını kullanıyorum su ana kadar baskada ıyı bır krem bulamadım ama yasım 35 gece ıcınde kullanabılecegım yada daha ıyı bır krem onerınız varmı....kazayagı bölgesı ıçın de ne kullanabılırım...

merhaba:) sebamed iyi bi markadır eczane ürünüdür..Cildin ph'yla uyumludur sebamed ürünleri iyi bi seçim yapmışsınız öncelikle..Market ürünleri içerisinde en güvenilir olanıdır bence sebamed..Bunun dışında söylediğim gibi olay'in kremlerindende kullanabilrsnz yaşınıza uygun olanı..Özellikle hydrating serisi çok başarılı.Göz kremi olarakta sebamed kullanabilirsnz göz altlarımda 1-2 çizgi vardı fakat sebamedin tüpte olan lifting etkili kremini kullandım tabi düzenli olarak sabahları uyguladım ve gözle görülür bi şekilde çizgilerin azaldığını farkettim tavsiye ederim...Başka sorularınız olursa seve seve cevaplarım :)

Son düzenleme:
benimde cildim çok kuru ne yaptıysam sonuç alamadım sonunda bir eczacı akrabam normal kullandığım nemlendirici üzerine saf vazalin kullanmamı söyledi artık öyle yapıyorum kuruluktan olan bölgesel kızarıklıklarda geçti

saf vazelin petrolün bir yan ürünü. dolayısıyla gözenekleri tıkıyor (yani kanser riski). doğal ürünlerin nemlendirmesi çok iyi (içlerinde gerçek botanik yağlar olduğu için). ben burt's bees'i kullanıyorum çok memnunum. diğer doğal markalar da iyi olabilir ama denemediğim için bir şey diyemeceğim.

Doğallık Doğallık Doğallık...Her şeyin en hayırlısı doğal olanı...Zeytinyağı en iyi onarıcı yıkanıp iyice kuruduktan sonra zeytin yağını hafif kağıt havlunun üzerine damlatın biraz emsin sonra hafifçe pomat yapar gibi sürün...Kirli bir kıyafetinizi giyin kesinlikle giysiye bir zarar vermiyor yağ emilene kadar boşuna batmaması için.Ertesi günü akşam yada 1 gün sonra yıkanın..Cildiniz 1 aya yakın yumuşacık kalıcak inanın..Bebek kadar yumuşak rengi açılacak ve canlanacak..:KK54:

Yüzünüze yine göz kenarı ve altına sürebilirsiniz önce temizleyin sonra kurutup pomat yapın bastırarak sürmeyin..Bunlar faydalı yağlar hakiki zeytinyağı...özellikle hiçbir zararı yoktur cilde..:KK16:

X