Kuru Cilt

yazyagmurum94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
6
11
Bildiğiniz üzre kuru cilt oldukça sorunludur kızlar
Cilt inceliği damarların belirgin olması soğukta ve sıcakda kızarıklık göstermesi ayrıca kırmızı lekeleer bunun dışında da en büyük sorunum olan soyulması pullanması yani..
Sizden yardım istiyorum bakım konusunda, araştırmalarıma göre kurı cilde sabun kullanmayın deniliyor. Fakat sabunsuz hayat düşünemiyorum
Ve yağsız nemsiz cansız donuk her zman, heleki banyo sonrası tüm vücudum özellikle yüzüm botoks yapılmş gibi gergin oluyor gülemiyorm sağlamca nefret ediyorum bu durumdan
Kızlar önerebileceğiniz şeyler varmıı inanın cok ihtiyacım var kullanmadığım bişy kalmadı ama önleyemiyorum, dudaklarm ble cok kuru srekli soyuluyor, ama en azndan onu geceleri vazelin sürüp önleyebliyorm binevi..
Gece gündüz nem krem ve temizlemem bakımım konusunda yardımcı olursanız coooookkk seviniriim
Ve (lazer yaptırıcam fakat nemli olmam gerekiyomuş diye bi duydum,kızlar ben krem sürdüğüm an tenim hupp çekiyo ,yağa ne kadar ihtiyacım oldğunu siz düşünün ,bu konudada bilgilendirin lütfeen )

merhaba arkadasim ben gece yatmadan once kille zeytin yagindan krem yaptim onu kullaniyorum oriflamenin nemlendirici kremleri ile bi balm var nem konusunda cok iyi onu kullaniyorum ama bunlari makyajdan once kullaniyorum benimde cildim cok kuru pul pul oluyor zeytin yagi cok etkili bu konuda

merhaba arkadasim ben gece yatmadan once kille zeytin yagindan krem yaptim onu kullaniyorum oriflamenin nemlendirici kremleri ile bi balm var nem konusunda cok iyi onu kullaniyorum ama bunlari makyajdan once kullaniyorum benimde cildim cok kuru pul pul oluyor zeytin yagi cok etkili bu konuda

Merhaba tavsiyelerin için cok tesekkurler, zeytinyağını dediğin gibi ben bayağı kullandım evet oldukça iyi geldi nem ve pullanmama. Yalnız yan etkisi olarak cild krartıyo ondn cok rahatsız oldum hemen bırakdım. Ve tyleri besliyo, buda bırakmamın nedeni yani anlıcağın zytinyağını eledim

Merhaba tavsiyelerin için cok tesekkurler, zeytinyağını dediğin gibi ben bayağı kullandım evet oldukça iyi geldi nem ve pullanmama. Yalnız yan etkisi olarak cild krartıyo ondn cok rahatsız oldum hemen bırakdım. Ve tyleri besliyo, buda bırakmamın nedeni yani anlıcağın zytinyağını eledim
peki kullandigim kremlerin ismini vermemi istersen yardimci olurum kucuk bi kizim var o dustugunde bile o balmi kullaniyorum bitkisel ve her konuda imdat kremim

peki kullandigim kremlerin ismini vermemi istersen yardimci olurum kucuk bi kizim var o dustugunde bile o balmi kullaniyorum bitkisel ve her konuda imdat kremim
belki cilt tipi ile alakali da olabilir kili kavurup zeytin yagi ile krem haline getirip uyguladigimda bende kararma yapmiyor direk surmuyorum ama kille birlikte kullaniyorum

X