Kızlar merhaba
Uzun zamandır rosacea mağduruyum. Kendi kendime yatıştıramayınca dermatoloğa gittim. Doktorum bir yüz yıkama jeli önerdi. Çok fazla kurutmaz ama yine de kurutursa diye nemlendirici önerdi. Bugün 3. Günüm. Kızlar bu jel sanki günden güne daha fazla kurutuyor benim cildimi. Yalnız öyle pul pul olma şeklinde değil. Cildim yıkadıktan sonra mermer gibi oluyor. Semsert ve gergin. Sizce normal mi yaa. Benzer durum yaşayan var mı. Tekrar bi gitsem mi doktora. Kendisi bulunduğum şehirde çok ünlü bir doktor. Hatta sıra almak için 38 gün bekledim. Başka şehirlerden de çok hastası var. Kendisine bioderma kullandığımı ve çok memnun kaldığımı söyledim. Ama o bana daha memnun kalacağım ve ekonomik bir ürün yazacağını söyledi. Bioderma kullanırken hiç böyle bir sorunum yoktu ama yüzümü de yatıştırmıyordu. Sadece temizleyip geçiyordu. Bu ürün çok güzel temizliyor farkındayım ama o mermer hissi beni çok rahatsız ediyor. Acaba normal mi diye düşünüyorum bi yandan. Kusura bakmayın karışık yazıyorum ama bi yandan da beyin fırtınası yapıyorum. Fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.