Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
mrb arkadaslar.. benim çok kuru bir cildim var ve de kozmetik ürün kullanmama gibi özrüm

gecenlerde dermoday ın kuru yagını tavsıye ettıler tamammen dogalmıs sozde... aldım kullandım ama iyi gelse bile sürerken psikolojikmen rahatsız oluyorum .. kozmetik ürün kullanmadan dogal yollarla cildimi nemlendirebilecegim bir öneriniz var mı ?? ya da bu yagı kullanan var mı sizce bunu kullanmaya devam etmelı miyim ??
DOĞAL YOLLA DERKEN!!!!!
-BOL BOL SU İÇ ,SEBZE VE MEYVE TÜKETİMİNİ SIKLAŞTIR GİBİ DOĞAL MI?(TEK İÇTEN DEĞİL DIŞTAN DA ETKİ VERMELISIN )
-YOKSA DOĞAL OLARAK KULLANDIKLARIMIZI PAYLAŞMAMIZI MI DEMEK İSTİYORSUN CANIM . BEN ŞÖYLE DİYEYİM BI ARA SIVILCEDEN DOLAYI AKNETREND DIYE BI ILAC KULLANDIM .ILAC BITTI BENDDE BITTIM

YUZUMDE ÖLÜ HÜCRELER FERİK ATIYORDU, KUPKURU KURULUKTAN SACIM BILE DOKULUYORDU (VUCUT OLAGANUSTU HAL ILAN ETMISTI) CİLDİM NORMALDE YAGLI IDI .BEN O ZAMAN BANYODAN CIKTIKTAN SONRA KIL MASKESI UYGULUYORDUM O ZAMAN ( KIL ICINE HAKIKI ZEYTIN YAGI SU KULLANIYORDUM SU YERINE IHLAMURU KAYNATIP SUYUNU KOYABILIRSIN) YIKADIKTAN SONRA BEBEK YAGI KULLANIORDUM (1 YIL SONRA BIRAKTIM KILLANDIRIO DEDIKLERI ICIN KISIDEN KISIYE DEGISIYOR BU ) AKSAM YATARKEN GUL SUYU ILE SILERDIM BENIMKINI KURUTTUGUNU FARKETTIM . TEMIZLEYIP NEMLENDIRIP YATMAN GEREK . RESİMDE OZAMANLARDA Kİ CİLDİMİ GÖREBİLİRSİN..

KÜÇÜK RESMIN UZERINE TIKLADIGINDA BUYUK HALINI GOREBILIRSIN..