Cilt Bakımı Ürünleri Kuru cilt için krem tavsiye eder misiniz ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
selam arkadaslar cildim cok kuru sımdıye kadar sebamedın gunduz kremını kullandım ama artık yeterlı gelmıyor kalıtelı ıyı bır nemlendırıcı tavsıye edermısınız

Kızlar yok mu bir önerisi olan birçok krem kullandım hiçbiri yüzümün kuruluğunu alamadııı

valla ben de bu konudan muzdaribim =S daha önce la rochein kremini aldım, cildimde sivilce yaptı. dr. hauschka denilen alman bir firmanın kuru ciltler için rose kremini aldım bu da sivilce yaptı =S öyle olunca artık hiç birşey sürmemeye başladım =( cildimi temizlerken günlük dr. hauschkanın yüz temizleme sütü ve toniğini kullanıp suyla duruluyorum başka da birşey kullanmıyorum. yaz geldiği için artık pek kurumuyor, kış gelince de artık ya doktora ya da bir cilt bakım uzmanına gidip fikir alırım....

Dr hauschka Gül veya ayva kremini tavsiye ediyorum.hem fiyatları da uygun.ancak Gül kremi ayva kreminden daha etkili diye düşünüyorum.bu markayı bir arkadasıma önermiştim çok memnun kaldı.

ben 23 yasındayım canım cıldım kuru ozellıkle dudaklarım cok kuru yuzum ıcın hangı nemlendırıcıyı kullansam cok ııyı ederım

Ben La roche posay Toleriane serisini kullanıyrum çok memnunm ama bana doktorum önermişti herkesin cildine iyi gelir mi bilemem ama tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…