Cilt Bakımı Ürünleri Kuru cilt hakkında herşey

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

baharcaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
50
0
cilt bakım bölümlerine göre bildiklerimizi,deneyımlerımızı anlatalım boylece herkes kendı cılt tıpıne gore daha kolay bılgıye sahıp oluuur.

cildim acayip kuru benimde.ne yaptıysam faydası olmadı.bu konudaki paylaşımlar benim içinde iyi olur.teşekkürler baharcaa

cildim acayip kuru benimde.ne yaptıysam faydası olmadı.bu konudaki paylaşımlar benim içinde iyi olur.teşekkürler baharcaa

sedacııım kuru cılt ıcın neutrogena yogun bakın kremını onerıyorum.kavanoz seklınde lacıvert kapaklı.son derece guzel bı krem

Çok kuru bir cilde sahibim yazın bile krem kullanıyorum gerçi yazın daha hafif krem tercih ediyorum.
Benim gibi cildi kuru olanlara RoC'un 24 saatlik nemlendiricisi tavsiye ederim yazın ise daha hafif su bazlı kremler öneririm.
Mutlaka haftada bir gün nem maskesi yapmanızı tavsiye ederim asla tüm yüzünüze peeling yapmayın sadece siyah noktaların bulunduğu bölgeye peeling yapın derim.
Çünkü kuru ciltlerde tüm yüze peeling yapınca yüz daha çok geriliyor benim genelde burun bölgemde siyah nokta olduğu için sadece oraya peeling yapıyorum.
Vücut bakımı içinse Avon'un zeytinyağ özlü vücut kremini öneririm çok güzel nemlendiriyor bir de vücut yağları güzel nem veriyor ama ben bir çok markanın denedim yağlı bir his bıraktığı için kullanmıyorum.
El kremi olarakta eğer çok aşırı bir kuruma hatta çatlama varsa Neutrogena'nın el kremini öneririm ama günlük bakım için Avon'un Gliserinli el kremini tek geçiyorum 15 senedir kullanıyorum çok memnunum:)
Ve gelelim ayak bakımına mutlaka ponza ama sert olan taşlardan değil dr. Scholl'un topuk törpüsünü öneririm ve her banyoda ayağınıza peeling yapıp çıkıncada bir topuk yumuşatıcı veya ayak kremi ile kremlemenizi tavsiye ederim.
Ben ayak peelingi ve topuk kremi olarak Avon'un kullanıyorum.
Bir de mutlaka 15 günde bir mutlaka vücudunuzu keseleyin gözenekler çok güzel açılıyor tazeleniyorsunuz ve banyodan çıkınca güzelcene kremlenin tabi asla yüzünüzü keselemeyin.
İnanın kendinizi daha yumuşacık, pürüzsüz hissedeceksiniz.

Baharca'cım ben direkt tüm sorunlarımı ve kendimce çözümlerini yazdım ama umarım topiğe uygun bir mesaj olmuştur.

benim cildim hem çok kuru hem dehşet hassas ve egzamalı şu an emılıum krem kullanıyorum fondoten yada pudra sürmediğim sürece sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…