• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kurtulunamayan yapay yansıma..

hllkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
5
0
36
Bursa
Merhaba arkadaşlar forumda çok tazeyim bu ilk konum umarım derdimi anlatabilir sizlerin yardımına mahsar olurumm :)
Benim saç sorunum palette altın karamelin bi dönem piyasada bulunamamasıyla başladı. Anneciğimin önerisine uyup exicolor bal köpüğüne boyamamla...
Sonra sırasıyla exicolor bal sarısı, palette altın parıltılı toffee, syoss altın karamel ve en son dün akşam koleston çikolata kahve. Fakat saçımdaki yeşilimsi sarı parlamadan kurtulamadım bu koyu renge rağmen.
Saçım boyamı tutmuyor anlayamıyorum ışıkta çok yapay bi parlama yapıyor bundan kurtulmamın hızlı bir yolu var mı hanımlar
Şimdiden teşekkürler yardım melekleriii :)

sarı parlama neyse de yeşil mi:53: aynı benimki gibi yeşil yeşil gezmiştim sen saçını ketçapla yıka ya da forumda gezin biraz aspirinle bu yansımaları ortadan kaldırcak bi çözüm bulursun :34: şahsen benim saçımda yeşildi sarı yeşil arası bir şey olmuştu boyadan dolayı ben sık sık saçımı ketçapla yıkadım sana önerim bunlar inşallah saçın bi an önce istediğin renge kavuşur :9:

saçını dore bakır ile boya 6.34 senin saçına olur o yeşiliğin sebebi kolestonun çikolata kahvesi bida o boyayı kullanma!!!

sarı parlama neyse de yeşil mi:53: aynı benimki gibi yeşil yeşil gezmiştim sen saçını ketçapla yıka ya da forumda gezin biraz aspirinle bu yansımaları ortadan kaldırcak bi çözüm bulursun :34: şahsen benim saçımda yeşildi sarı yeşil arası bir şey olmuştu boyadan dolayı ben sık sık saçımı ketçapla yıkadım sana önerim bunlar inşallah saçın bi an önce istediğin renge kavuşur :9:
ketçap mı şaşırdım yahu nasıl bi yöntem bu yakında reçelin falanda bir faydası bulunur :D tam kavuştum diyemem ama en azından yapaylığından kurtuldum kuaföre gittim kafam rahat :)

saçını dore bakır ile boya 6.34 senin saçına olur o yeşiliğin sebebi kolestonun çikolata kahvesi bida o boyayı kullanma!!!
aynen canım diplerim siyah gibi koyu oldu diğer yerleri facia sarı yeşil parlamalar neyseki kurtuldum çok teşekkürler cevabın için :))

Back