- 25 Aralık 2012
- 893
- 261
- 323
yardıma çok ihtiyacım var yaklaşık bir senedir uyku problemim var geçen sene üniversite sınavına hazırlanırken bi kaç gün uyuyamadım ve hastahanelik oldum çok kötü günlerdi ve o anı atlatamıyorum bir haftadır gene aynı sorunu yasıyorum sabaha kadar dalamıyorum ve sanki hic uyuyamıcakmısım gibi geliyor uykusuzluktan ölcekmisim gibi geliyor sanki hicbir sey beni uyutmıcak gibi sacma sapan düsüncelere boguluyorum evdekiler yatar yatmaz uyuyo ve ben iyice sinirleniyorum yataga yatınca diken üzerine yatıyo gibi oluyorum gece olunca korkularım baslıyo Allah a sükür namazlarımı kılmaya calısıyorum ama bir türlü atamıyorum bu korkuyu icimden psikiyatriyede gittim 5 dakika dinledi hic konusmadan ilac yazıp yolladı bunun saglıklı oldugunu düsünmedim biraz kullanıp ilacları bıraktım ayrıca bu ilacların kalıcı cözüm olmadıgını duydum bu arada nisanlıyımda onu bu hastalık yüzünden mutsuz etmekten cok korkuyorum bana bi akıl vericek yokmu cok zor durumdayım eski günlerime dönmek istiyorum hic uyuyabilcemmi diye düsünmeden yatar ne güzel uyurdum o günlere dönmek istiyorum gercekten cok bunaldım