kurtuldum :)

canım gözün aydın diyorum bende aynı şeyi yaşadım aynı sokakta oturuyorduk her akşam oraya gidelim istiyorlardı beraber yiyip içelim sonunda eşim başka bi ilçeden iş buldu taşındık morelini bozmak istemem çünkü benimkiler istisna vee:19: meğersem daha kötüymüş bide görümcem var resmen benim evime yerleşti çıldırttı beni benim oturduğum ilçede işe girdi ahh ahh dedim keşke hiç taşınmasaydım en azından eve kaçıp huzur buluyordum gece rahattım sabah kalkınca kimseyi görmüyodum evimin düzenin bozdu hiç bi faydasınıda görmedim bide çalışıyoruz ikimizde hafta arası görüşmeyince hafta sonlarımı işgal etttiler hafta sonu hiç plan yapamayırum onlar yüzünden gitmesek suratlar yapılıyo laflar sokuluyor...:19: bide böyle gelip kalmalar başlıyo...:5:

her kayınvalide öyle düşünür ondan doğmadın sonuçta. kendi kızı oğlu gibi olmaz istesede olmaz olmuyor. ben birlikte yasıyorum dengeyi sağlamaya calısıyoruz karsılıklı olarak e biraz o biraz ben taviz veriyoruz kişiliğimizden ister istemez.
her halukarda el kızısın!!! ama benim çocuguma bende daha iyi bakıyor kesinliklee... evim ayrı olsun ama ona biraz yakın olsun:)

ondan doğmadın bide en önemlisi onun doğurdunla berabersin gece oluyo oğlu yanında kalmıyo seninle geliyo kıskanıyorlar sen hep üçüncü kişi oluyosun

Kaynana kaynana adı bile sinir bozucu benimki ogluna bile bakmaz bilmem kacinci evliligini yapicak simdi 5mi desem 6 mi bilmem bide karsima gecip ben evlenecektim sirami aldiniz demezmi nisanima bile gelmedi evi terketmis sozde ablasinin yanina gitmis ama ne ala ki oda postalamis bunu. 10 gun sonra dugunum var gelmesin diye ogluna soyledim akilli uslu olsa neyse ne maddi ne manevi anlamda destegi var evimizi kurduk esyamizi aldik bi kuru maasla yaptik. Haberi bile yok ev nerde para lazim mi die oglun senin el mi? Neyse sakinim..

Back