kurtuldum :)

enesveannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
439
2
48
başka bi şehire taşındım ve kayınvalidemden kurtuldum.şimdi bu yazdığım kayınvalide sevenlerin canını sıkacak hatta muhalefet bile olacaklardır ama yaşayan bilir ben mutluyum.sanki yeniden evlenip balayı yaşıyormuşum gibi hissediyorum.dua edin bu büyü bozulmasın kızlar.bu arada ben yeni üyeyim zamanla herkesle tanışacağız şimdiden çok sevdim burayı :)

panik yok yılbaşından sonra kayınvalidelerde bize gelecekmiş :) müjde verdi sanki :) offffffff....neyseki misafirliğe geleceklermiş yani bi kaç ay kalsalarda sonuçta gidiciler inş. yada ben öyle düşünüyorum.imdat yaaa...

benim gelinimde benim yanıma taşındığı için çok mutlu aynı binada altlı üstlü oturuyoruz çok şükür allah her kese biizm gibi güzel yaşam versin çok seviyorum gelinimi oğlumun yarısı hayat arkadaşı torunlarımın annesi allah acılarını göstermesin :nazar:allahım korusun sizleri ve yavrularımı.

hAdi gözün aydın canım mutluluklar kayınvalidesiz hayatında :)

aaahhh kızlarım bide benim kayınvalidemi görseniz 38 senelik gelinim gelinim damadım var ama ben ne yazıkki hala gelinlikten kurtulamadım geçen yaz eşim anne boşayımmı hanımı demiş sen bilirsin beni bahane etmeyin sonra demiş demiyorki oğlum bunca seneden sonra ne diyorsun aksi insanla yaşamak zor yavrularım allah kolaylık versin hepinize sonra banada sizlerde yarın benim gibi iyi kayınvalide olursunuz inşallah ...:1:

Bu gelin kaynana cekemezligi cok degisik bir durum. Ben evlenmedim henuz ama su anda yasadigim iliskideki bir takim sorunlarin basi sevgilimin annesi. Herseye burnunu sokuyor. Bizimkisi de biraz sut kuzusu. Annesinin sozunu dinledigi kadar babasini takmiyor bile. Bir de evde baba-kiz, anne-ogul dayanismasi var. Ben evlendigimde misafir olarak kendi annemi babami ve esimin anne babasini el ustunde tutarim ama beraber yasamaya karsiyim ben de .Ayni sehirde farkli mahalleler olmali. Kizina veya ogluna yeni ev acilmissa o cocuk artik evden cikmistir, hala ayni evde gibi sahiplenmenin manasi yoktur bence.

her kayınvalide öyle düşünür ondan doğmadın sonuçta. kendi kızı oğlu gibi olmaz istesede olmaz olmuyor. ben birlikte yasıyorum dengeyi sağlamaya calısıyoruz karsılıklı olarak e biraz o biraz ben taviz veriyoruz kişiliğimizden ister istemez.
her halukarda el kızısın!!! ama benim çocuguma bende daha iyi bakıyor kesinliklee... evim ayrı olsun ama ona biraz yakın olsun:)

aaahhh kızlarım bide benim kayınvalidemi görseniz 38 senelik gelinim gelinim damadım var ama ben ne yazıkki hala gelinlikten kurtulamadım geçen yaz eşim anne boşayımmı hanımı demiş sen bilirsin beni bahane etmeyin sonra demiş demiyorki oğlum bunca seneden sonra ne diyorsun aksi insanla yaşamak zor yavrularım allah kolaylık versin hepinize sonra banada sizlerde yarın benim gibi iyi kayınvalide olursunuz inşallah ...:1:

aboww allah düşmanıma bile böyle kaynana vermesin amin

bunu açıkca paylaşmanız forumlarda kayınvalidenızden kurtulmanızın ilanını yapmanız bana pek hoş gelmedi dogrusu..yani o sizin eşinizin biricik annesi..sizde ilerde kayınvalide olacaksınız..annenizde belkı kayınvalıdedir..anneniz için yengeniz foruma böyle bir msj.atsa pek hoşunuza gitmezdi sanırım.

herkes içini dökmek için burda konu açıyor sonuçta. Dışarıdan hoş görünmeyebilir belki ama kadın da demek ki baya çektirmiş kızcağıza... Kendi annem bile karışsa biraz fazlaca, dayanamam kaldı ki kayınvalide öyle her şeye burnunu soksa, beni beğenmediğini belli etse falan çıldırırım heralde... Soğuk savaş başlatırım.. kısasa kısas.... Allahtan şimdilik öyle bi durum olmadı aramızda:nazar:
hayırlısı olsun konu sahibi için ve hepimiz için... Allah her türlü şerden hepimizi korusun:nazar:

Back