Sivilceli Ciltler Kurtulduk! Kızımın sivilceleri yok oldu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

cicimebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
68
0
Merhaba arkadaşlar. Ben 4 ay önc Dore ye üye oldum. Ürünlerimin satışı ve kârı oldukça iyi. Sizin sorununuzu okuyunca cevap yazmak istedim. Ama yanlış anlamayın bu satış ya da üyelik için değil.
Benim 11 yaşında 5.sınıfa giden kızım var. Cilt tipi baba tarafına benziyor. Çerez, kola, cips, çikolata türü ürünler yedikçe suratında 9 yaşından beri sivilceler çıkıyor. Ya da alnı pütür pütür sivilcelerle doluyor. Henüz ergenliğe de girmemiş olmasına rağmen 2 senedir sivilcelerle uğraşıyor. Geçen sene sınıf öğretmeni yüzünde çıkan sivilceler yüzünden bana kızınızda ya da ailenizde şeker hastalığı var mı diye sordu.Yok ama neden sordunuz deyince de suratında çıkan sivilceler bir türlü iyileşmiyor ve yaraya dönüşüyor dedi. Alında yaraya dönüşmesinin sebebi sivilceleriyle oynamasıydı. Eli devamlı yüzünde olursa her türlü mikrop da bulaşır. Tabiki bir türlü düzelmez. Bende de regl dönemlerine yakın yüzümde değil ama vücudumda çıban şeklinde sivilceler çıkar beni de çok rahatsız ederdi. Hatta arkadaşlarıma bu sivilceler yüzümde çıksa sokağa çıkamam der gülüşürdük. 2 ay önce dore nin sivilceler ve siyah noktalar için olan pure control akne giderici jel ini aldım. Kızımın yüzünde yara şeklie döüşen o sivilceleri 4-5 gün içinde tamamen geçirdi. Ben de çıban kadar büyük çıkan sivilceme belirdiği anda üzerine parmağımla sürdü. Aynı gün söndü. Ertesi gün de sürdüğümde kurtulmuş oldum. 15 ml. lik kendi küçük ama marifeti büyük olan sivilce savaşçısı diye arkadaşlarıma ve çevreme öneriyorum. Şu ana kadar çevremde sivilceyle başı belada olan tüm arkadaşlar kendilerine ve çocuklarına aldılar. Hepsine kullandıktan belli bir süre sonra sorduğumda %100 memnuniyetleri olduğunu söylüyorlar. Sizlere de tavsiye ederim.Fiyatı bu ay da indirimde 9 TL. Diğer ürünlerini de aldım. Hepsini birden kullandığınızda daha çok faydasını görüyorsunuz. Tonik ve matlaştırıcı kremini bir arkadaşım kendi arkadaşına aldı. Arkadaşının da yüzünde yanaklarında çok fazla sivilceleri olduğunu bi ara doktor tedavisi de gördüğünü söylemişti. Ben kendisini tanımıyorum hiç de görmedim. 27 yaşında genç ve bekar bir bayan olduğunu sivilceler yüzünden çok sıkıldığını arkadaşım söylemişti. Düzenli olarak kullanmış ve kendisini arkadaşım gördüğünde çok şaşırmış. Sivilcelerin çoğu gitmiş. Yüzüne bir güzellik gelmiş kendi de halinden çok memnun. Herkese tavsiye ediyor. Tavsiye etmesine de gerek kalmıyor zaten onun eski halini bilenler benden ürünü almak için geliyorlar.
Aslında ben eskiden beri özellikle ergenlik dönemindeki gençlere hep sivilcelerinizle oynamayın zamanı gelince geçer ne gerek var doktora gitmeye der dururdum. Ben şanslı bir azınlıktanım. Ergenlik döneminde de bende hiç sivilce çıkmadı. Bu yüzden akıl vermek çok kolaydı. Ama kızımda şimdiden yaşamaya başlayınca iş değişti. Ne kadar şunu yeme bunu yeme desek de sonuçta çocuk. Cildi de yağlı olunca anına sivilce çıkıyor. Ama şimdi eveline ın ürünlerini kullanıyor. O da ben de memnunum.

Çok güzel açıklamışsınız, teşekkür ederim. :-) Bu ürünü eczanede veya kozmetikçilerde bulma şansım varmı?

nerden bulabiliriz bu jeli ??
benimde yanaklarımda çok fazla çıkıor ve geçmek bilmiorlar senağlama

bende 11 yıldır sivilce problemi wardı en son çare roaccutane kullandım tamamen geçirdi fakat 2 yıl sonra gene eskisi gibi oldu 1senedir bitkisel tedawi görüorum bu bitkisel ürünleri kullananların hep geçmiş sivilceleri fakat benim cilt altım temizlenmesine rağmen sivilce çıkmaya dewam edio acaba bu ürün ii gelirmiimirmirmirmirmirmirmirmirfisfisfis

X