Canım hangi doktora gittin bankada tavsiyede bulunur musunCanım çok geçmiş olsun. Çom iyi anlıyorum seni. Bende aynı senin gibi bir yıl sonra yenebilmiştim bu illeti.
Evde bende çok denedim fakat bir arpa yol alamadım. En sonunda doktor yardımıyla yendim. Evde egzersiz, eş denemesi falan yapamıyorsan hiç boşuna zaman kaybetme doktora git.
Lütfen banadaCanım çok geçmiş olsun. Çom iyi anlıyorum seni. Bende aynı senin gibi bir yıl sonra yenebilmiştim bu illeti.
Evde bende çok denedim fakat bir arpa yol alamadım. En sonunda doktor yardımıyla yendim. Evde egzersiz, eş denemesi falan yapamıyorsan hiç boşuna zaman kaybetme doktora git.
Canım ben bursa da Çiğdem tezcan a gittim ve çok memnun kaldım. Sanki yıllardır tanıyomuş gibi rahattım yanında. 4 seansa da yendim. Ilk görüşmeye 250 lira verdik. Tedaviye de 3 bin lira verdik.Canım hangi doktora gittin bankada tavsiyede bulunur musun
Canım sağol birde onu araştırayımCanım ben bursa da Çiğdem tezcan a gittim ve çok memnun kaldım. Sanki yıllardır tanıyomuş gibi rahattım yanında. 4 seansa da yendim. Ilk görüşmeye 250 lira verdik. Tedaviye de 3 bin lira verdik.
Evet malesef fiyatlar yüksek. Bizde eşimle araştırdık baya doktor. Hep aynı fiyat aralığı vardı. Ama dedigim doktoru sende bi araştır. İşinde çok iyi olduğunu biz gördük onun için gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum canım. Inşallah tez zaman da kurtulursun sende.Aslında yüklü bir miktar sanırım bunun tedavisi hep bu fiyat aralığında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?