Kurtulamıyorum yardım edin :(

hayalck

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
21
4
86
1 yıldır vajinismus hastayım ve hala orama dokunamıyorum çok korkuyorum artık eşimle deneyemiyoruz bile eşim çok anlayışlı fakat ben çok sıkıldım bu durumdan kurtulmak istiyorum :( hiç bitmeyecekmiş. Gibi geliyor bu kabus günleri 3 tane doktor ismi duydum öncelikle murat Ulusoy beyefendi ile görüştüm tedavi ücretleri birbirlerine yakın gidip memnun kalan kalmayan cesaret edemiyorum kızlar sonuçta. Çok yüksek meblağ istiyorlar sonuca ulaşmayan oldu mu zor durumdayım ve maddi konuda biraz sıkıntılı ama kendi kendime başaramıyorum parmak egzersizi yapmak istedim uyysturucukrem sürerken bile dokunamıyorum bide panik atak çıktı üstüne üstelik reklam yapmayın lütfen bide ankara hera klinik Süleyman eserden ve eşi Şenay eserdag hanımefendiye duydum gidip memnun olan olmayan tedavi yöntemleri hakkında beni bilgilendirebulirmisiniz lutfennnn:( yoksa kabusum hiç bitmeyecek kayinvalidem eşimi sürekli çocuk diye sıkıştırıyo beni de istemiyor zaten bide bu durum ortaya çıkarsa evliliğim büyük zarar görür, ilk zamanlar salak gibi söylemiştik söylemediği kimse.kalmamisti şimdi zar zor inandırdı oldu diye susturamiyorum çocuk konusunda.millete yalan söylemekten. Biktimmm

Geçmiş olsun öncelikle canım bende söylediğin doktorlar arasında kaldım ve eşimi hala ikna edemedim doktora gitmek için birde İstanbulda saygın micozkadioglu var fiyat olarak saygın bey daha uygun ama bilemiyorum tabi gidersen bana da haber verirmisin

Tabi haber veririm yanlız hiç mi kimse gitmemiş neden kimse öneri de bulunmuyor:(

Çok garip kendi bedeninize bile dokunamayacak kadar ileri boyutta. Acaba önce bi psikoloğa mı gitseniz? Sizinki fobi gibi bi şey olmuş çünkü

Canım çok geçmiş olsun. Çom iyi anlıyorum seni. Bende aynı senin gibi bir yıl sonra yenebilmiştim bu illeti.
Evde bende çok denedim fakat bir arpa yol alamadım. En sonunda doktor yardımıyla yendim. Evde egzersiz, eş denemesi falan yapamıyorsan hiç boşuna zaman kaybetme doktora git.

İçeri uyuşturucu krem sürün diyor bazı arkadaşlar onu başaramıyorum mesela vajinamin yerini evlendikten sonra öğrendim o kadar diyebilirim psikolog nasıl yardımcı olabilir ki jinekolog a gittim vajinismus sun dedi bilmiyorum bende çok karanlıktayım

Canım çok geçmiş olsun. Çom iyi anlıyorum seni. Bende aynı senin gibi bir yıl sonra yenebilmiştim bu illeti.
Evde bende çok denedim fakat bir arpa yol alamadım. En sonunda doktor yardımıyla yendim. Evde egzersiz, eş denemesi falan yapamıyorsan hiç boşuna zaman kaybetme doktora git.
Canım hangi doktora gittin bankada tavsiyede bulunur musun

Lütfen banada

Canım hangi doktora gittin bankada tavsiyede bulunur musun
Canım ben bursa da Çiğdem tezcan a gittim ve çok memnun kaldım. Sanki yıllardır tanıyomuş gibi rahattım yanında. 4 seansa da yendim. Ilk görüşmeye 250 lira verdik. Tedaviye de 3 bin lira verdik.

Aslında yüklü bir miktar sanırım bunun tedavisi hep bu fiyat aralığında

Canım ben bursa da Çiğdem tezcan a gittim ve çok memnun kaldım. Sanki yıllardır tanıyomuş gibi rahattım yanında. 4 seansa da yendim. Ilk görüşmeye 250 lira verdik. Tedaviye de 3 bin lira verdik.
Canım sağol birde onu araştırayım

Aslında yüklü bir miktar sanırım bunun tedavisi hep bu fiyat aralığında
Evet malesef fiyatlar yüksek. Bizde eşimle araştırdık baya doktor. Hep aynı fiyat aralığı vardı. Ama dedigim doktoru sende bi araştır. İşinde çok iyi olduğunu biz gördük onun için gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum canım. Inşallah tez zaman da kurtulursun sende.

Kızlar bnde herayâ tedavi oldum. Üç günde atlattım acısı ağrısı suan hamileyim bu kaderiniz değil . Özel msj atin yardimci olmak isterim .

Back