1 yıldır vajinismus hastayım ve hala orama dokunamıyorum çok korkuyorum artık eşimle deneyemiyoruz bile eşim çok anlayışlı fakat ben çok sıkıldım bu durumdan kurtulmak istiyorum
hiç bitmeyecekmiş. Gibi geliyor bu kabus günleri 3 tane doktor ismi duydum öncelikle murat Ulusoy beyefendi ile görüştüm tedavi ücretleri birbirlerine yakın gidip memnun kalan kalmayan cesaret edemiyorum kızlar sonuçta. Çok yüksek meblağ istiyorlar sonuca ulaşmayan oldu mu zor durumdayım ve maddi konuda biraz sıkıntılı ama kendi kendime başaramıyorum parmak egzersizi yapmak istedim uyysturucukrem sürerken bile dokunamıyorum bide panik atak çıktı üstüne üstelik reklam yapmayın lütfen bide ankara hera klinik Süleyman eserden ve eşi Şenay eserdag hanımefendiye duydum gidip memnun olan olmayan tedavi yöntemleri hakkında beni bilgilendirebulirmisiniz lutfennnn
yoksa kabusum hiç bitmeyecek kayinvalidem eşimi sürekli çocuk diye sıkıştırıyo beni de istemiyor zaten bide bu durum ortaya çıkarsa evliliğim büyük zarar görür, ilk zamanlar salak gibi söylemiştik söylemediği kimse.kalmamisti şimdi zar zor inandırdı oldu diye susturamiyorum çocuk konusunda.millete yalan söylemekten. Biktimmm
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)