- Konu Sahibi prensesss016
-
Masallah 60kilo çok değil 17yıl o kiloda kalmış olmanız bile bence cok büyük başarıselamyıllardır evlendiği kiloya düşmek isteyip ama sadece kilosunu koruyabilen biri olaraktan tekrar denemeye karar verdim.
hamileliklerim dışında 17 yıldır aynı kilolardayım.Ama olmak istediğim yerde değilim. salınca daha da alıyorum.
şimdi yeniden başlıyoruz...
başlangıç bu sabah 60.8 kg.
hedef 53 kg
hergün ne yediğimi ve tartıldığım zamanlar kilomu paylaşacağım.
umarım bu sefer başarılı olurum.bu arada grıp oldum ama yinede dikkat etmeye çalışacağım.
teşekkür ederimBen evlendim 2 yılda 62 den 79 a çıktım şuan cok vermeye cabaliyorum siz maşallah cok iyisiniz
merhaba boyunuz kaç ve de topiğiniz hayırlı olsun. ben de 56 kilodan 53'e düştüm şu an o kadar mutluyum ki. her giydiğim yakışmaya başladı yine. ama hedefim 52. daha doğrusu 52 olunca durup bi bakıcam beğenirsem o kiloda kalıcam. ben 3 kiloyu yaklaşık 2 ayda bilerek yavaş yavaş verdim. kas kaybetmek istemediğim için ve kalori saydım. bu arada basit karbonhidrat neredeyse hiç yemedim hep sağlıklı beslendim. hemen hemen herseyden de yedim. aralıklı oruç yapmadım ama kalori saydım.selam
başlangıç 60.8
5. gün 59.6 kg
fark 1.2 kg
az az gidiyor çok şükür. hafta sonu biraz kaçamaklı oldu ama olsun morelimi bozmuyorum. bugünde iş arkadaşımın doğum günü var biraz pasta yiyeceğim akşam yemek yemeyeceğim dengelerim.
önemli olan bırakmamak aynen devam.
59 u görücem demiştim ve cumartesi sabahı gördüm. şimdi bu hafta cumartesi hedef 58
Merhaba teşekkür ederim. ne güzel tam istediğim kilodasınız. aslında bizim gibi düşük kilodakilerin kilo vermesi çok zor ve dediğiniz gibi bende kalori sayıyorum aslında. ama işte akşamları geç yemekte bence kilo vermemi engelliyor. teşekkür ederim tavsiyeniz için inşallah en kısa zamanda bende 52-53 leri görürümmerhaba boyunuz kaç ve de topiğiniz hayırlı olsun. ben de 56 kilodan 53'e düştüm şu an o kadar mutluyum ki. her giydiğim yakışmaya başladı yine. ama hedefim 52. daha doğrusu 52 olunca durup bi bakıcam beğenirsem o kiloda kalıcam. ben 3 kiloyu yaklaşık 2 ayda bilerek yavaş yavaş verdim. kas kaybetmek istemediğim için ve kalori saydım. bu arada basit karbonhidrat neredeyse hiç yemedim hep sağlıklı beslendim. hemen hemen herseyden de yedim. aralıklı oruç yapmadım ama kalori saydım.
size bir tüyo vereyim. geç yediğiniz için üzülmeyin asıl mesele toplam aldığınız kalori. kolaylıklar dilerim
süper tebrik ediyorumşimdi tartıldım 52.6 olmuşum. çok mutluyum valla. darısı başınıza
tavsiyeniz için teşekkür ederim. farkındayım belkide bu yüzden bi ileri bi geri gidip geliyorum. çalıştığım için malesef evdeki gibi olmuyor beslenme şeklimiz. bi el atıcam ama bunaBeslenme şekliniz kas kaybettirir yağ yakamazsınız, muhtemelen en ufak yemeye başladığınızda hızla yağ depolarsınız ‘morel’ bozmak gibi olmasın hiç protein yok aksine rafine şeker tüketiyorsunuz
Beslenme alışkanlıklarınız diyete uygun değil.
En kötü sabah yumurta yiyin öğlen çorba götürüp için akşama da basit bi salata mercimekten bile olur.tavsiyeniz için teşekkür ederim. farkındayım belkide bu yüzden bi ileri bi geri gidip geliyorum. çalıştığım için malesef evdeki gibi olmuyor beslenme şeklimiz. bi el atıcam ama buna
ben akşamları işten çok geç geliyorum yemek yememiz 8 hatta 8.30 olabiliyo. bu yüzden sabahları kahvaltı etmiyorum. ilk öğünüm iş yerinde saat 12 de yapıyorum. aslında bi nevi aralıklı oruç gibi. akşamları eve gittiğimde yediğimde yani saat 8 de kilo alıyorum. işten çıkmadan saat 5.30 gibi yediğimde ise evdekiler onlarla yemediğim için sorun yapıyor. aslında iki arada bir derede kaldım. ama yarın itibari ile yanımda omlet peynir zeytin domates falan gibi kahvatılıklar getiricem. akşamlarıda 8 gibi et balık köfte salata gibi yerim. ara öğün içinde yeşil elma ve hurma tüketebilirimEn kötü sabah yumurta yiyin öğlen çorba götürüp için akşama da basit bi salata mercimekten bile olur.
ben de bununla ilgili öğrendiğim yeni bir şey ekleyeyim. bazal metabolizma için almamız gereken kalorinin altına düşersek kas kaybı yaşıyormuşuz. örneğin benim 53 kiloda bazal metabolizma kalorim 1220. bu kalorinin altına inersem kas kaybedermişim.Beslenme şekliniz kas kaybettirir yağ yakamazsınız, muhtemelen en ufak yemeye başladığınızda hızla yağ depolarsınız ‘morel’ bozmak gibi olmasın hiç protein yok aksine rafine şeker tüketiyorsunuz
Beslenme alışkanlıklarınız diyete uygun değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?